| gfdgdscasdada a întrebat:

Cum aș putea să trec peste o despărțire? Am fost într-o relație cu o fată timp de 5 ani, de când aveam 13 ani amândoi. Ea a fost prima mea dragoste, am iubit-o trup și suflet însă nu știu ce s-a întâmplat și de ce brusc, ea a decis să plece în Anglia la lucru iar eu am fost nevoit să rămân în România ca să-mi termin liceul dar nu mi-a mai dat nici un semn de viață de mai bine de un an, nu știu de ce, nu înțeleg ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că o cunosc destul de bine și știu că asta nu i-ar sta ei în caracter, ea fiind o fată foarte educată și grijulie de fel... Ea nu are familie deoarece părinții ei au decedat când ea era micuță și a fost crescută de bunica ei și când am fost la bunica ei să o întreb despre nepoata sa, ce e cu ea, de ce nu mă mai sună, ea mi-a zis că nepoata ei s-a căsătorit cu un bărbat la Londra și că este și însărcinată iar când am auzit asta efectiv era să leșin. Mi s-au tăiat picioarele și respirația și mi s-a făcut rău, mă jur și bunica ei mi-a zis să mă calmez, să mă liniștesc că oricum nepoata ei, se pare, se cunoștea cu băiatul respectiv cu care ea este acum într-o relație încă de când era la noi în sat, când locuia cu bunica ei la noi, la țară mai exact, ea ținea legătura cu acest individ încă de când noi doi eram împreună iar situația aceasta mi-a creat o stare psihică urâtă de tot, mă jur pe dumnezeu că nici nu mai mănânc, nu mai merg la școală, efectiv simt că o iau razna pe zi ce trece căci nu suport ideea că fata asta pe care am iubit-o din tot sufletul meu și care îmi zicea mereu că eu sunt dragostea ei și că ea se va căsători cu mine, efectiv a plecat și m-a uitat ca și cum nici nu aș fi existat în viața ei... Vreau să mă credeți, dragilor, că m-am comportat cu ea ca și cu o prințesă; nu i-am zis nimic, nu am dat în ea nicio dată, o sărutam chiar și în păsărică cu toată dragostea, credeți-mă, însă nu pot înțelege de ce a plecat și a uitat definitiv de mine, nu mă pot împăca cu ideea aceasta și cred că dacă aș muri aș scăpa de tot calvarul acesta, căci simt că viața mea s-a terminat în acest moment căci lipsa ei îmi macină inima și nici lacrimi nu mai am la cât de mult plâng deoarece îmi este foarte dor de ea, căci viața mea nu are nici un rost fără ea, fără șatena mea cu cu ochii de chihlimbar, îmi este dor de serile de vară, când mergeam seara pe deal și făceam sex pe pătură, sub cerul înstelat. Atât de bine mă simțeam când făceam dragoste cu ea, nici nu pot explica în cuvinte, credeți-mă ceea ce vă zic, că nu mint nici măcar o secundă, dragii mei prieteni de pe TPU. Mă gândesc că poate dacă m-aș spânzura aș scăpa de tot acest calvar și dor ce mă macină pe zi ce trece. Mai nou, am devenit și alcoolic din cauza ei și nici la Biserică nu mai merg și nici la școală. Nu mă mai interesează absolut nimic. Am să procur un revolver de pe piața neagră și am mă duc și eu la Londra în câteva luni și dacă dau de ea, o iau cu japca iar dacă nu va vrea să vină cu mine, voi fi forțat de împrejurări să comit o faptă gravă contra umanității iar asta îmi voi asuma, cu toate că voi sta ani grei după gratii. Nu suport ideea ca ea să facă dragoste cu un alt bărbat, atâta tot și cu asta am terminat! Ce părere aveți despre această poveste de dragoste adolescentină, ce seamănă mai degrabă cu un film de dragoste și cu un sfârșit trist? Precizez faptul că eu sunt din Republica Moldova, din raionul Orhei, și de aceea se mai întâmplă accidental să mai comit câte o literă sau să mă exprim câteodată greșit happy

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Și Dumnezeu e gelos ca trăiești în idolatrie fata de o ființă creata și căci în picioare prima porunca ca re zice sa(- L iubești pe Creator cu toată inima, cu tot sufletul cu toată mintea și cu toată conștiința Dacă te rogi sa îți ceri iertare pentru ca ai trăit în idolatri fata de acea fata și sa îți cutateasca sufletul, gangurike, mintea cu sângele Mantuitorului Hristos, El o va face. Și eu am plâns 2 ani după un tip care s-a însurat cu alta de am ajuns în pragul sinuciderii și când mi-am cerut iertare pentru idolatrie și l-, am rugat sa ma cutateasca cu sângele Mantuitorului Hristos, m,, a ascultat și m(a vindecat și am fost capabila sa iubesc din nou. Cere- ți iertare și ca ai trăit în curvie, făcând sex fără căsătorie. Numai satană vrea sa îți distrugi viata sau sa comiți crima, Dumnezeu e de partea ta sa te ajute sa te vindeci și sa ai o familie fericita cu altcineva, asa cum m, a ajutat și pe mine.

| Violleta2022 a răspuns:

Di atata lucru nu-si pune nimeni capat zilelor, ca fiecare isi urmeaza viata, iar dragosteea si prietenia voastra din copilarie nu a mai functionat la ea, daca s-a indragostit de un barbat matur, care i-a oferit tot ce si-a dorit ea.

De aceea nu a ti-a dat nici un semn de viata, ca are deja un alt barbat in viata ei, probabil de care este foarte indragostita odata ce a decis sa faca copil cu el si sa se marite cu el.

Nu are nici o importanta ce spuporti tu sau nu, ca nu trebuei sa-ti ceara tie voie sa se marite cu cine iubeste ea... asta este doar imaturitate si copilarie la tine, care crezi ca ai dreptuls a pui conditii, in situatia in care ea nu mai da doi bani pe tine, daca si-a gasit deja pe altul.

Viata merge inainte si pentru tine, ocupandu-ti mintea cu cratea, ca acum bate BAC-ul la usa...si dupa BAC o sa ai tot timpul din lume, sa-ti cauti alta prietena sau sa iesi cu prietenii la distractii.

| mihai69 a răspuns:

La cum reacționezi, nici nu mă mir că a fugit în lume. Și-a dat seama că nu ești psihic stabil, nici capabil să-i oferi bunăstarea materială la care visa ea.
Chill. Mai are balta pește.

| just4ubr2015 a răspuns:

Sfatul meu este sa iti cauti pe alta ea are pe altul mai bogat acolo si e fericita nu mai plange dupa toate ....omul se schimba in timp si banul il strica.

| Fonk a răspuns:

Nu are rost să te duci după aia, nu va veni după tine, cai cu altul + o durito fix unde ai pupato. Sfat: revinoți și cautăți alta

| yhua a răspuns:

Nu știu ce răspuns să îți dau fiindcă mie prea lene sa citesc

| steamrogue77 a răspuns:

Salut, stiu ce inseamna sa treci printr-o despartire de genul happy
Sfatul meu, nu poti sa o recuperezei, apuca-te de alte activitati prin care sa uiti de ea si sa te poti descarca(sala de exemplu).

| gfdgdscasdada explică:

Referitor la ultima frază: am vrut să scriu că mai OMIT din când în când câte un cuvânt, nu COMIT. Îmi cer scuze încă o dată pentru greșelile de ortografie happy

| husbandfromengland a răspuns:

Hello, is her husband from london, we heard your story, i want to tell u that i kiss her pussy too, i am waiting for your revolver, until then i will make love with our wife