| xXCarolinaXx a întrebat:

Cum as putea sa uit baiatu pe care il iubesc. I-am spus ca il plac si ca vreau sa fim impreuna dar el nu a acceptat.Macar stiu ca nu a spus la nimeni.Il iubesc atat de mult si nu stiu cum sa il fac sa il uit.Va rog ajutati-ma

Multumesc anticipat:X

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Dar de ce sa il uiti? Din moment ce vrei sa uiti mai tare o persoana sau sa nu te gandesti cu ea, din adins o sa iti apara prin fata ochilor momente petrecute cu ea si tot ce te leaga de ea.Asa ca, eu cred ca cea mai buna metoda e sa nu te chinui sa il uiti, gandeste-te in continuare la ea daca il iubesti...Sau mai stiu o metoda cat de cat efiecinta:gandeste-te ca toate clipele petrecute cu el au fost doar un vis(frumos)pe care l-ai visat intr-o noapte si oricat de frumos ar fi fost visul acela, oricum nu "poti ajunge vreodata la el". Sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
| ciupyx a răspuns:

Cum? nu te mai gandesti la el. iar ca sa iti fie usor sa faci asta, trebuie sa il asociezi cu durerea.

in momentul de fata tu asociezi cu durerea faptul de a nu fi cu el. si cu placerea, faptul de a fi cu el. inverseaza happy