| MrViperVIP a întrebat:

Cum as putea sa uit de fata pe care am iubit-o? Nu mai sunt cu ea de vreo luna dar tot nu pot sa o uit.In fiecare seara ma gandesc numai la ea si vreau sa scap de gandurile astea.Sunt sigur ca ea deja a uitat de mine dat fiind faptul ca e deja cu un alt tip.Dar eu vreau sa gasesc o solutie permanenta ca sa uit de ea.Va rog, ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| DumiY a răspuns:

Buna!
E normal sa fie asa, sa te gandesti la ea pentru ca ai iubit-o si te-ai obisnuit cu ea.
Incearca sa stai mai mult timp cu prietenii, sa faci anumite lucruri care sa-ti ocupe timpul.
Seara suna-ti prietenii si vorbeste cu ei, o vei uita daca nu te vei mai gandi la ea.
Daca vei gasi o alta persoana cu siguranta o vei uita pe fosta, incearca.

http://www.dedragoste.com/......-dureroasa

Multa bafta si capul sus.

| Ezeru a răspuns:

Eu sunt la a 3-a luna si de abia acum am uitat-o laughing
Ai 2 oportunita-ti pentru asta:
1. Gasesti o noua iubita care te va ajuta sa treci peste ( cea mai buna solutie )
2. Gasesti ceva sa iti ocupi timpul. Ceva interesant si captivant ce are nevoie de toata atentia ta. Asa nu vei mai avea timp sa te gandesti la ea si incet o vei uitawinking

| Psihedelic777 a răspuns:

Off...prietene.Imi pare rau si stiu cat de nasol este. Drept sa-ti spun, toata chestia o sa treaca de la sine.Incearca sa iti ocupi timpul cu absolut orice :iesi afara, vorbesti cu alti oameni si fa orice iti face placere.Nu te poti forta sa uiti de ea pentru ca o sa uiti si mai greu.Ti-am zis, o vei uita pana la urma.Asta iti garantez. Timpul v-a rezolva chestia asta. Oricum v-a trece, iti zic sigur.Iti doresc multa baftahappy

| DavidoW a răspuns:

Incepe sa cunosti persoane noi! Ies la multe date-uri. chiar daca nu simti nimic pentru ele, o sa iti puna capac una, si cand ai ajuns aici fosta nici nu mai stii ca exista! eu nu am uitat nici dupa 5 luni de fosta laughing "Fraier!" as fi vrut sa stiu asa mai repede.

| NikuKst a răspuns:

Ma eu nu vreau sa te i-au cu " din propria experienta " dar iti spun ca poate ea e cu ala tocmai pentru faptul ca te iubeste si nu stie ca tu mai simti asta, totusi daca ai incerca sa fii cu alta si nu ai uitat nu o sa poti sa o uiti intentionat asa ca timpu o sa hotarasca ce vei simti tu pe viitor, mult norocwinking