Sincer deja pare luata dintr un serial, dar sa zicem ca ar fi totul real. Cam ai stricat o deci ar fi frumos sa l lasi in pace.
Eu sunt femeie dar sunt foarte curioasa de o chestie.Cum poti sa te culci cu unul si cu altul asa la misto? Adica asa apetit sexual ai incat daca vezi un brabat te si cracesti? Mie mi se pare foarte dubios si ciudat.
Cum am mai spus sunt femeie, nu zic ca femeia nu insala inseama si ele dar nu inteleg cum ar putea asa cum zici tu.Eu daca mi-as insela partenerul l-as insela ca nu am ce imi trebuie acasa si cu cineva cu care pot sa am o alta relatie stabila nu de dragul artei sau a sexului ca ce...Sa am o placere sexuala 10 15 minute maxim? pentru atat vorbeam cu iubirul meu.
Acuma degeaba plangi ca te omori ai bun simt si lasal.Nu ii spune ce s-a intamplat si de ce si nu iti mai bate joc de el.
Buna,
Dacă nu e o gluma, nu poți. Lasa l sa fie fericit dacă tu nu ai știut sa l faci. Chiar nu meriți, asta nu e dragoste, și dacă prin absurd te ar ierta, și ar aduce aminte mereu de faptul ca ai fost o femeie ușoară... copiilor ce le ve ți spune? In viața pentru orice, plătești.
Trebuia sa te gandesti inainte, sparge o farfurie si lipeste-o si vezi daca mai e ca inainte, asa va fi si relatia ta cu el, nu va mai fi nimic ca inainte daca va impacati.
Povesti,daca iubesti nu inseli si inca de multe ori, si cica sex cu un prieten de a lui wow ce prieteni are, un om normal de mult te ar lasa, tu nu il iubesti si nu poti iubi
Daca nu te paraseste el,paraseste-l tu.
O sa-i prinda bine.
Daca a luat el decizia sa va despartiti, a facut ceea mai buna alegere.
E bine si pentru tine, poti sa faci sex oriunde, oricand, cu cine vrei si fara sa mai ai remuscari.
Suna tentant nu?
Succes
Povestile sunt mai bune cand au un sfarsit, asa e si cu aceasta "relatie" a voastra, mai bine uitati unul de altul. Serios acum, pare o relatie foarte neproductiva pentru ambele parti si crede-ma, astfel de lucrui nu pot sa fie uitate.
Pai in primul rand, da, esti o femeie nu murdara ci mult mai mult plus ca pune-te in situatia lui ca tu sa il fi prins pe el cu CEA MAI BUNA PRIETENA A TA, ce ai fi facut? Acum nu sunt aici sa te judec ci sa te ajut. Ai putea sa iti ceri iertare cmsa ii ceri o a 1000 a sansa si sa ii demonstrezi ca il iubesti fara sa mai iesi si cu altii. Si poate te vaputea ierta, depinde cat de mult tinea la tine si cat de tare l-ai dezamagit. S-ar putea sa te ierte dar la fel de bine sa nu(cel mai probabil). Tot ce pot sa zic e MULT NOROC si sa speram ca te iarta si te opresti din a face chestii de genul. Daca nu poate ramai cu prietenul lui sau cu oricare alt baiat din TOATA LUMEA.