anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa uit o fata cu care am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea? Ea m-a parasit pentru unu si acuma s-a despartit de el. Am incercat sa cunosc alte fete da' tot la ea ma gandesc. Si cel mai rau e ca si sintem colegi de clasa.

9 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

Sa o uiti asa peste noapte nu ai sa poti. Incearca sa o inlocuiesti cu altcineva, sa gasesti in acea persoana ceea ce nu ai gasit la fosta adica incredere. Chiar daca s-a despartit de celalalt sa nu-i cazi la genunchi, o data ce te-a lasat, te va lasa si a 2 oara.
Dar pana nu ai sa gasesti pe altcineva, si sa vezi diferenta intre ea si actuala, nu ai sa o poti uita asa usor, mai ales ca o vezi si la scoala.

| neutrino a răspuns:

Iubirile tineretii, nu pot fi uitate niciodata, ele fac parte din viata noastra. Timpul cicatrizeaza ranile provocate si... viata trebuie sa mearga mai departe. Si nu mai uita ca in aceasta perioada, relatiile nu sunt eterne, ale au si un sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu cumva sa faci greseala sa-i accepti preietenia inapoi ca te ia drept de fraier, am sa-ti trimit prin mesaj un sfat de la psiholog ce la mine a functionat

| MisFit20 a răspuns:

Nu o poti uita, cum am zis rana se inchide, numai doar asa mult, dar cicatriciea o vei vedea mereu.

| FrumoasaTa a răspuns:

I-ati inima in dinti si spune-i tot ce ai pe suflet.
Daca raspunsul va fi unul rau atunci vei mai avea nevoie de timp ca sa o uiti

| AndreyChirita a răspuns:

Eu zic sa-ti iei inima in piept si sa-i spui ca numai la ea te gandesti si in functie de rezultat mergi mai departe.

| laurentiu80 a răspuns (pentru AndreyChirita):

O idee proasta, o data ce te-a lasat femeia mai ales pentru altul, oricum nu la lasat ea asa fara motive, ori ca celalalt avea mai multi bani sau era mai frumos, sa nu te duci niciodata sa-i cazi in genunchi, mai ales daca s-a si culcat cu celalalt. Barbatii trebui sa aiba mandrie, ca de asta esti barbat, nu sa stai sa suspini pentru una care te-a lasat pentru altul...e umilitor sa mai fii cu ea, ca sa te lase si a 2 oara si dupa aia sa-ti para rau ca te-ai impacat cu ea. Fiti barbati in puii mei, nu muieri.

| AndreyChirita a răspuns (pentru laurentiu80):

Sincer, nici unul dintre noi nu stim toata povestea, poate el nu ne spune ca de fapt el este dev ina ca l-a parasit. Pana la urma nu este treaba noastra, fiecare isi croieste drumul cum vrea el happy. Daca vrea sa se combine iar cu ea bine, daca nu sa-si gaseasca alta care sa-l "ajute" sa uite de prima.

| ReViNeMaScAtii a răspuns (pentru AndreyChirita):

E cea mai mare prostie auzita!