| Lonely13 a întrebat:

Cum as putea sa vad daca un baiat ma place? Adica mai exact... dupa ce as putea sa imi dau seama?

3 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Cel mai simplu il intrebi. Cel mai probabil iti dai seama cand esti trasa prin filtru. Pai vezi? Crezi ca stau cu logica in mana sa-ti explic fiecare gest pe care il face el cu privire la tine, ca tu in cele din urma sa-ti dai seama ca, "aaa, stai ca el de fapt ma placea cand facea asa... " daca mai fii intrebat "cum iti dai seama cand cineva te palce" ti-as fii raspuns mai clar. Tu esti eu si eu sunt tu? nu, n-ai inteles. Tine de chestia aceea personala tare cu care te poti confrunta doar tu, nu eu sau altii. Invata sa-ti raspunzi si sigurica la non-intrebarile tale ca te ajuta sincer, si iti face bine sa vezi ca si tu ai o logica, si nu doar, dar si tu gandesti. Sunteti prea comozi/superficiali, vreti totul pe tava. Vai, vai, nici sa ganditi nu va mai place, e prea greu. Eu zic ca nu, ca tu poti mai mult si trebuie sa-ti fie ochii deschisi mai tare decat ti-s. Daca te iubeste ti-o spune, daca nu, o vezi, neclarificata nu ramai stai linistita.

| DaReZon a răspuns:

Pai un baiat te place atunci cand se uita mai mult la tine, incearca sa intre mereu in vorba cu tine, se balbaie atunci cand vorbeste cu tine si incearca sa fie "cool".
Regards, Woozie_Triade@yahoo.com

| KiduIcs a răspuns:

Lonley, baietii sunt diferiti... trebuie mai intai sa fiti buni prieteni iar daca te place cu adevarat iti va spune dar va incepe cu dulcegariile. Cum ar fi sa-ti ia apararea in fata unei situatii proaste sau ceva de genu. Sau pur si simplu sa-ti dezvaluie sentimentele

Întrebări similare