| Alexandru250201 a întrebat:

Cum as putea sau ce as putea sa fac ca sa i atrag iar atentia fostei, sa ma vada la fel ca inainte, practic sa ma placa, vreau raspunsuri mature atat de la barbati cat si de la femei. Nu ma luati cu expresia ca nu merita sa te intorci la fosti pentru ca noi nu suntem fostii aia clasici care si poarta ura si nu si mai vorbesc, ca noi suntem fix invers si ne am mai dat semne sa tinem legatura

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pai daca voi sunteti "fix invers", ar reiesi ca deja ai atentia ei.winking

| Alexandru250201 explică (pentru wildthing):

Am atentia ei ca a unui prieten acum

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa te afișezi cu alta în locurile pe care le frecventează fosta și sa fii mult mai drăgăstos cu ea decât ai fost cu fosta. Asta e cea mai grea lovitura pentru o femeie

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din ce cauza v ati despartit? Cine a vrut sa se desparta tu sau ea, ce varsta aveti voi? Si de ce ai mai vrea sa te reimpaci daca vezi ca nu merge ca daca te a parasit odata o va face tot timpul.

| Alexandru250201 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mi a zis ca, comportamentul ei a facut o sa creada ca nu e ce trebuie intre noi dar poate data viitoare o fii mai bine ca si de asta a vrut sa ramanem prieteni, sa ne salutam pe strada sa ne spunem "ce faci?". Eu am 23, ea 20. As vrea sa ma impac cu ea pentru ca inca cred in bine, ca s-ar putea indrepta daca as avea o discutie cu ea s o fac sa realizeze unele chestii, acum nu stiu daca mai merita sau nu

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alexandru250201):

Nu o poti schimba tu cu nimic, ea trebuie sa faca schimbări clar este imatură la 20 de ani nu stie nici ea ce vrea si are nevoie de timp sa se maturizeze si sa se gîndeasca ce va face in viitor, lasa o in pace ca cu cît o stresezi mai mult cu atit mai tare se va indeparta de tine te va bloca, rezuma te la un simplu "ce faci, cand va vedeti ocazional pe strada si cam atit momentan nu poti face nimic. Poate in viitor vei cunoaste altă fată cu care vei putea sa fi pe aceiasi unda ca cu fata asta clar nu esti, nu va potriviti deloc.

Culmea ca la un momemt dat ne am potrivit

Nu as putea face nimic sau sa fiu cumva sa i atrag atentia catre mine ca altadata?

| ania a răspuns:

O ceri de nevastă, dacă nu vrea insemnă că chiar nuami sunt sanse,

| Mda01 a răspuns:

Nu e ca "nu merită", problema e ca trecutul e o lumea diferita fata de cea din prezent în care sentimentele si trairile sunt diferite si noi trebuie sa acceptam asta, oricum putem sa venim toti cu sfaturi dar tot tu o cunosti cel mai bine și stii ce ii place/ce ar putea sa o determine sa vina inapoi la tine, eu îți urez succes dar din experiența mea nu am văzut astfel de cazuri sa reușească, pote la voi o sa fie diferit...

| Miaomg a răspuns:

Bă, l am văzut pe unu care ți a zis să te afișezi cu alta. Nup. Dacă ți-a dat semne, să te vadă cu alta o va face să treacă peste mai ușor sau să se simtă ușurată că acum că ești cu alta nu are motiv sa te mai vadă "ca înainte", că ești ocupat. (ÎS FEMEIE, nu zic din povesti)
Dar tu o cunoști mai bine, dacă crezi merge varianta aia mna. Nu recomand.

Eu înțeleg că te-ai atașat de ea, dar mai bine las-o așa. Rămâneți prieteni și las-o să se mai coacă. Gândește-te la mentalitatea ta de la 20 vs cea de acum.

| IstrateRaduMihai a răspuns:

Salut,
O ignori pur si simplu, te va cauta ea mai devreme sau mai tarziu, dar tu nu trebuie sa te gandesti la ea, gandeste-te la tine, focuseazate pe tine, intr-un final poate vei gasi pe cineva mai bun, nu trai in trecut iti faci numai rau.