anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea scapa de rusine cand sunt cu iubitul meu?

Treaba e ca ieri am anuntat ca suntem in relatie pe facebook.El a insistat iar eu m-am bucurat enorm ca nu m-as fi gandit ca am sansa la el.Va fi colegul meu de faculta.Inca nu ne-am vazut personal.Nu vreau sa-l dezamagesc si sa-i para rau de decizia facuta.Eu fac tot posibilul sa iasa bine.Insa el spune ca sunt rusinoasa.Nu stiu daca e vreun repros sau doar glumeste cu mine.hee hee vorbesc cat pot eu de mult insa uneori ar fi bine sa spuna si el cateceva sau sa se intereseze de mine.Dar el spune sa-i mai pun intrebari.Mi-e frica sa nu esueze relatia noastra din cauza timiditatii mele.Cum sa fac sa fiu mai relaxata si mai vorbareata? Dau fundita!winking

Răspuns Câştigător
| Manuellllaa a răspuns:

Iubita tot ce trebuie sa faci vine de la sine, incearca sa-l cunosti pune`i si tu lui intrebari sa nu vorbesti de fostele relatiilaughing, asa este la inceput mai ales ca nu v-ati vazut si mie imi era rusine de prietenul meu pana sa stau cu el ne cunosteam foarte bine apoi cand am devenit iubiti sunt tot eu nu imi e rusine si nici nu am de ce sa fiu, pentru ca face parte din mine, dar cand o sa va cunoasteti voi mai bine o sa vezi ca o sa se schimbe lucrurile si poate te vede ca esti stresata sau ca nu`i prea raspunzi la ce te intreaba si de asta te face rusinoasa sau poate glumeste oricum nu o zice cu rautate. Succes:*

1 răspuns:
| Adicussa a răspuns:

Incearca sa aflii daca intr-adevar vrea sa fie cu tine si daca vrea o relatie serioasa.Iar daca raspunsul lui este afirmativ atunci roaga-l sa te lamureasca in ceea ce priveste timiditatea ta si cum si-ar dori el sa fii(banuiesc ca ceva mai indrazneata). Acum ce pot spune depinde de cum esti tu si cum este el...si daca exista compatibilitate