Cu rabdare...
Deci.cand l`am cunoscut pe iubitul meu cu care am o realtie de 9 luni minunata, era un baiat cu care n`as fi vrut sa fiu nikiodata.Ma atragea foarte mult fizic si am decis sa incerc sa-l schimb.mi-a luat 1 an si`.dar am reusit!
El atunci era f.influentat de anturaj, bea mult, s`a si drogat.strica banii cu iesirile cu baietii, insa era inteligent si avea suflet bun, doar ca era fff.influentabil si din cauza ca se simtea dator unora facea ce spuneau ei.Nu respecta nikio fata, vroia doar sa se culce cu ea si atat.
Pana cand m`am intalnit.
Eu mi-am dat seama ce baiat e.si nu vroiam sa-l pierd si am decis sa-incerc sa fac ceva sa nu mai fie asa.
E nevoie de timop.si ar trebui ca si el sa te placa putin. EU :
ii eram indiferenta, eram "shm3ch3ryta" cum spune el...mereu ma contraziceam cu el.ii eram indiferenta.pentru ca simteam ca ma place.m`am lasat f.greu.eram ca soarecele si pisica.la un mom.dat ajunsese sa intre p mess pentru mine.sa vbeasca cu mine pentru ca ii facea placere. ceea ce nu mai facuse niciodata pentru o fata.imi spunea orice facea.il sfatuiam, am ajuns bff.si dupa multa vreme. iubiti, avem 9luni de relatie.si este cel mai special baiat posibil.nu poti sa-i reprosezi nimic, are un comportament impecabil si de asemena si gandirea.isi uraste trecutul.si nu`i place nici lui ca niciodata nu a facut ce s`i dorit el de cat ce si-au dorit altii.de aceea el nu a simtit niciodata nikio placere adevarata.
Acum e cu mne.ne iubim f.mult.si eu mereu ii dau sansa sa faca ce isi doreste, pentru ca asa cred eu ca poate fi cu adevarat Fericit!
Raspunsul la inntreabarea ta nu poate fi unul exact si eficient: incearca.nu i te oferi pe tava, innebuneste`l cumva.fa`l mai intai sa te placa. apoi te va dori.uh ii vei arata ca nu te poate avea usor.si il vei face sa se inkapatsaneze sa te aibe.in final va lupta sa te castige.[daca uh te mentii p pozitii].iar daca dupa ceva vreme te castiga.sigur va simti gustul ferikirii.Pentru ca sunt sigura ca nu e aceeasi satisfactii cand lupti sa ai ceva, sau cand sa ai ceva e flaore la ureche!
Daca consideri util tot ce ti-am zis. poate`mi oferi si`o funda
Ceau si bafta.si fi tare.
P.S.: nu cunosc situatia ta si cum vrei sa-l schimbi, insa daca e vba si de "dragoste" la mijloc.per total.asa ar trebui sa incerci.sa-i iei tot.si sa-l faci sa lupte ca sa aiba din nou, asa ar trebui sa aprecieze lucrurile mai mult si sa devina un om mai bun.sa nu vada toate lukrurile oz! Daca vbesti despre alt gen de schimbare, precizeaza`.
Francesa 14 ani aveam.si am schimbat unul de 20 tra sa fii inteligenta incer nu conteaza varsta,, Si nu e neaparat vba de o "schimbare" in tot sensul cuvantului.
astia care`s golanei.le trece.numa tra sa-i cada una cu tronc cum a fost in kazul meu.deci.baiatul sau fata trebuie sa fie in fond.un suflet bun.o persoana de treeaba.si eu cred ca asa si e.doar ca ii la moda vedetismul.si fartiile.si sa fii tare pentru baietii tai.sai ai mai multe fete nu "fata ta". oricum se poate :X dar.f.greu.si si daca ai 14 iti spun eu` nu e vab de transplant de caracter nici chiar asa ci de faptul.ca trebuie ca cineva sa-i deschida ochii.ca nu e mai "tare". daca face ce nu trebuie`
E greu de spus ca reusesti sa schimbi pe cineva. Ideea e ca acel lucru care te deranjeaza e sa-l faci sa inteleaga ca nu e bun si sa schimbi atitudinea ta asupra acelui lucru. Poti influenta dar niciodata schimba o persoana. Fiecare se va schimba de la sine. Nu uita ca baietii au un orgoliu prea mare si va trebui sa-i explici bine ceea ce te deranjeaza la el. Pentru mai multe putem vorbi in privat
Daca tii la el, accepta-l, nu-l schimba tu cu nimic. Daca nu-l iubesti, cauta altul.
Pai depinde in ce sens vrei sa il schimbi.sunt unii baieti care nu vor sa se schimbe deloc. daca te iubeste va face tot ce ii ceri.
Pff uitati. inca nu sunt cu el... insa ne facem avansuri... si mi-a spus ca ' daca m-ai schimba tu, ai fii tare' adica. el e ceva mai 'golan' s zicem.:d