| dana_2309 a întrebat:

Cum as putea si eu sal despart pe baieatul pe care il iubesc de prietena lui?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Tie ti-ar placea sa se bage cineva in relatia ta? Se pare ca esti foarte egoista si te gandesti numai la tine. Poate fata aceea o sa sufere dupa ce se va desparti de el, te-ai gandit la asta? Se pare ca nu. Nu trebuie sa desparti pe nimeni, daca el te-ar placea... ar lasa-o pentru tine sau nu ar fi cu ea, dar se pare ca lui ii place, asa ca de ce sa faci o asemenea chestie? Daca ea te-ar desparti pe tine de el, tu cum te-ai simti? Nu cred ca ai fi fericita. Iti mai aduci aminte de proverbu` ala pe care te puneau mami si tati sa-l inveti? "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Asta e principalul proverb pe care al trebui sa-l sti, dar se pare ca nu-l sti. Il afli acum! happy

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Din păcate, şi eu va trebui să fiu una dintre persoanele care dezaprobă această idee. Chiar te cred că ţii la el şi că ai vrea să fie al tău, dar gândeşte-te puţin: poate chiar este fericit cu actuala sa prietenă, poate chiar se simte bine cu ea.
Uneori, trebuie să renunţăm la lucrurile care ne fac plăcere. În cazul tău, lăsându-l pe acel băiat să îşi vadă de drumul lui, demonstrezi că ţii cu adevărat la el.
Sunt sigură că acolo undeva este persoana perfectă pentru tine. Şi crede-mă, la momentul potrivit, îţi va apărea în cale.
Toate cele bune!

| gigiro a răspuns:

Daca ai aceasta mentalitate, este clar de ce s-a despartit prietenul de tine.Nu valorezi prea mult.Ai 3 greseli de gramatica.

| Castiel a răspuns:

Pai daca el este fericit cu ea de ce ai face aceasta prostie nu te gandesti la sentimentele lor? Tu esti una dintre milioanele de fete din Romania care sunt curve/pitzi/fite etc presupun nu?
Daca ala nu o iubeste sau aia nu il iubeste incearca sa ii arati si lui asta dar nu fi nici disperata (asta doar daca nu se iubesc deloc daca se iubesc si ii desparti esti o curvawinking nu ca ar conta asta pentru o curva dar anywaylaughing )!

| Rukhsandra a răspuns:

De ce ai face asa ceva?! Cat de egoista poti fi? Nu te gandesti ca baiatul pe care il iubesti e fericit cu prietena lui? Sau cat de mult va sufei ea daca te bagi intre ei? Crezi ca tot universul se invarte in jurul tau?
Sa sti ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva te sacrifici tu pentru fericirea lui- chiar daca fericirea lui inseamna sa fie la brat cu alta fata.
Ai grija ce faci... nu deveni vreo panarama

| ELLSSA a răspuns:

O minte diabolica...sad

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Scz ca nu iti ridic moralul, dar dc ai face asta? el este cu acea fata pentru ca o iubeste, a avut un motiv sa fie cu ea.tie ti-ar placea ca o alta sa te desparta de prietenul tau pentru ca il iubeste?straight face gandeste-te cum ai fi in locul ei

| LoOran_1745 a răspuns:

Si crezi ca daca vei proceda asa se v-a mai intoarce la tine? O sa iti faci 2 dusmaniwinking Dar daca obisnuiesti sa faci asa...nu vei ajunge departe

| lav_5349 a răspuns:

Buna! daca ai tinut la el cu adevarat atunci cand ai fost cu el...acum la-i lasa in pace! Sa-si vada de viata lui alaturi de persoana iubita[de el]:d faci cum vrei doar ca, daca tu incerci sa-i desparti asta inseamna ca vrei sa-i faci rau, si odata si odata tot raul se va intoarce impotriva ta...[tine cont de parerea mea cu toate ca am doar 14 anisorix_x]pawave ai grija de tinelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au, retina mea! Ftu-i mama ei de scoala...

| Samuel_8077 a răspuns:

Pacea si iubirea sa te insoteasca, asta e valoarea Dragostei. In Dragoste nu este frica caci Dragostea adevarata izgoneste firca. Tot ceea ce simit tu este din cauza geloziei. Griji ca acest sentiment e fff periculos si ajungi sa faci lucruri rele pe urma. uite ce este gelozia: "... cãci dragostea este tare ca moartea, si gelozia este neînduplecatã ca locuinta mortilor; jarul ei este jar de foc, o flacãrã a Domnului. Apele cele mari nu pot sã stingã dragostea, si rîurile n`ar putea s`o înece; de ar da omul toate averile din casa lui pentru dragoste, tot n`ar avea de cît dispret.(Cantarea Cantarilor 8 : 6, 7)
Deci te sfatuiesc sa nu starnesti Dragostea pana nu vine ea. Poti sa iti controlezi sentimentele si sa lupti cu tine. Cauta sa fi o fata inteleapta caci Dragostea nu o sa o poti cumpara niciodata. Te salut!

| sohappyIcoulddie a răspuns:

Uite vezi asta urasc eu la voi. Dc nu te gandesti ca el e cu ea fiindca o place pe ea si nu pe tine? Tu si fetele de genul tau va bagati asa in relatii frumoase prin minciuni si anumite falsuri.Cum poti sa spui ca il iubesti daca ii faci asta? Daca iubesti un baiat accepti de dragul lui sa ii fie lui bine