| Anonim_7683 a întrebat:

Cum as putea slva realatiile dintre mine si iubita mea? De la un timp nu mai vrea sa iesim impreuna spune ca e ocupata! Eu insa nu o cred! nu poate sa fie ocupata in fiecare zi si toata ziua...inainte ieseam de 2-3 ori pe zi insa in ultima saptamana nici macar nu imi mai scrie trebuie eu sa ii scriu! Ea a fost inetiatorul la ceea ca noi s fim impreuna insa in ultimul timp! Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

E posibil ca prietena ta sa aiba ceva probleme de natura persoanala,
sau poate s-a intamplat ceva intre voi doi in ultimul timp.
In viata de cuplu apar si neintelegeri dar un cuplu adevarat reuseste sa treaca peste neintelegerile si problemele de zi cu zi, intanlestete cu ea, stati la masa la o cafea si vb spune-i ca simti ca ceva nu e in regula si ca e suparata, spune-i ca vrei sa discuti despre orice problema ar fi si ca esti sigur ca voi doi puteti trece peste orice.

5 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Eu te sfatuiesc sa vorbesti serios cu ea, sa vezi ce are de gand, daca are pe altul, daca mai tine la tine.
Daca nu vrea sa vorbeasca serios cu tine, lasa-i un timp sa se gandeasca la ce e mai bun pentru ea, ce vrea de fapt de la tine.

Toate cele bune!happy

| GyeBaek a răspuns:

Ce vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce.

| doriiy a răspuns:

Incearca sa vb cu ea, sa-i explici situtatia, daca ea este cu capu`n` nori, ori nu`i pasa; spune-i ca tii la ea si ca nu vrei sa`o terminati. iar daca are pe al`cineva sa-ti spuna si sa numai fie asa secretoasa. sau daca vezi ca nu se poate, pune`i capat si ai scapat de stres xD...

| Anonim_7683 explică:

MolLy92 ---> Cum sa o urmaresc? Nu am degind sa merg tot orasul dupa ea! Dar e un sfat bun...merita incercat! Ea dese ori pleaca la o prietena de a ei daca stea acolo toata ziua eu ce sa fac sas stau imprejurul blocului?

| MolLy92 a răspuns:

Poate te inseala dc nu o urmarest cel mai bun sfat...eu asa as face