| Adyna_2391 a întrebat:

Cum as putea trece mai usor peste o despartire de un baiat la care am tinut foarte mult?

Răspuns Câştigător
| byenkutzyk a răspuns:

sadTe inteleg perfectstraight face...Si...Stiu prea bine cum e si cat de tare doarewinkingDar asta-i viata! Trebuie sa mergem mai departewinkingTimpul e cel mai bun doctor de cele mai multe oristraight face...Incearca sa iesi cu prietenii, distreaza-te, nu te inchide in casa pentru ca o sa iti faci mai mult rauwinkingNu te mai gandii la el, ocupa-ti timpul cu altceva... O sa vezi ca o sa intalnesti pe altcineva cand te astepti cel mai putinkiss...Succes!happy

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, este foarte greu sa treci peste despartire cand tii la cineva foarte mult.Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, roaga-te lui Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe si sa intalnesti un baiat bun care sa te faca sa uiti fosta iubire, succes!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cauti altul. Consider ca asta e cea mai simpla metoda.

Răspuns utilizator avertizat
| troxanici a răspuns:

Depinde de cat de lunga a fost relatia ta... cine stie poate despartirea nu a fost definitiva... asa am patit si eu cu actualul meu prieten, si in cele din urma ne-am intalnit din nou si am ramas impreuna... si daca nu va fi sa va impacati sigur vei gasi persoana potrivita, oricine era un suflet pereche pe lumea asta... nu-ti pierde speranta... timpul le va vindeca pe toate... crede-ma o spun din proprie experienta... pupiciwinking

| ricafarafrica a răspuns:

Cauti pe altu big grin iti zici simplu asa in minte "next"

| iuliana21 a răspuns:

Poi te gandesti k nu a fost sa fie...esti o fata draguta care o sa mai cucereasca multe inimi de acum inainte... uite un citat bun.nu plange ca s-a terminat zambeste ca sa petrecut.

| Delisha a răspuns:

Chiar daca nu poti si vrei sa crezi, timpul te va vindeca.
pe mine nu a reusit sa ma vindece nici aproape un an si nici alt baiat.
dar, asta e viata.fruntea sus si inainte!
bafta multa, te inteleg perfecthappy

| liudmila a răspuns:

Nu exista nicio metoda din pacate... pur si simplu in timp sau atunci cand vei gasi o alta persoana mai buna din punctu tau de vedere

| sdjofwemofmoremgioihg a răspuns:

E ff simplu. i-mi dai nr tau de tel sau id-ul si...rezolvam. ce zici?

Întrebări similare