anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum aș putea trece peste o despărțire? Sunt băiat și am 20 de ani din păcate am sufletul ăla bun față de persoana iubită și încep să cred că este o problemă....am tangențe cu tot felul de fete, m-am culcat cu altele dar nu mai mă pot îndrăgosti momentan de altcineva și vreau să repar asta

Răspuns Câştigător
| Antopuff a răspuns:

Nu este o perioada standard pentru asta dar din moment ce intr-un an de zile nu ai reusit sa găsești pe cineva să placi mai mult decat persona respectiva mai ai de asteptat. Nu e inca tarziu, esti tanar, poti sa cunosti persoana "aceea" in cel mai neasteptat moment.

8 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Practici abstinenta sexuală o perioada

| DoctoruRed a răspuns (pentru Donsavas):

Neh,nu mă ajută

| alexalx1234 a răspuns:

Dă-le naibii de fete că poți trăi și fără ele. Doar încurcă

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Macar tu te-ai culcat cu fete, man! Feel good about yourself!

| Antopuff a răspuns:

Nu prea e indicat sa intrii intr-o relatie fix dupa ce ai terminat una. Mai asteapta si o sa iti treaca.

| DoctoruRed a răspuns (pentru Antopuff):

In 29 august se împlinește un an cât să mai aștept?

| Antopuff a răspuns (pentru DoctoruRed):

Nu este o perioada standard pentru asta dar din moment ce intr-un an de zile nu ai reusit sa găsești pe cineva să placi mai mult decat persona respectiva mai ai de asteptat. Nu e inca tarziu, esti tanar, poti sa cunosti persoana "aceea" in cel mai neasteptat moment.

| Mihaela2023 a răspuns:

Timpul le rezolvă pe toate dacă suferi încearcă să conversezi cu fosta să vezi unde a greșit?, sau unde ai greșit tu poate așa te mai calmezi, acum sunt sigură că ai regrete dacă nu faci nimic în cazul ăsta nu o să îți revi așa de ușor

| DoctoruRed a răspuns (pentru Mihaela2023):

Ne-am despărțit din cauza la părinții ei că îs pocăiți dinăia