| raisssa a întrebat:

Cum as putea uri o persoana?

Răspuns Câştigător
| aandreea27 a răspuns:

Draga mea, crezi ca urandu-l vei reusi sa-l uiti? sau vei reusi sa scapi de durerea care iti inunda sufletul? pentru ca sunt sigura ca suferi enorm de mult. parerea mea este ca cel mai bine pentru tine ar fi sa incerci sa-l ierti, nicidecum sa-l urasti.sa incerci sa-l lasi in urma, sa te rupi de el si de tot ce a insemnat pentru tine. Doar asa vei putea sa mergi mai departe.si sa lasi timpul sa rezolve totul.

16 răspunsuri:
| User a răspuns:

Ce intrebarestraight face

| monyk a răspuns:

Buna, ura este un sentiment foarte urat si nu are rost sa iti umpli sufletul cu asa ceva, cea mai buna este indiferenta, decat sa iti inegresti sufletul cu asa ceva, nu se merita, de ce sa urasti? Cand poti sa fi indiferenta, sa ignori persoana sa o uiti, e mult mai bine, si oricum nu cred ca poti sa urasti pe cineva doar asa ca ti-ai propus, doar daca iti face foarte mult rau, dar si asa daca ai tinut la persoana respetiva nu prea poti sa urasti, hai lasa ura si umpleti inima cu sentimente frumoase.

| raisssa explică:

Am incercat indiferenta, superficialitatea, dar nu am reusit...si am ajuns la concluzia ca nu mi-a ramas decat sa-l urasc.

| mihaela_7412 a răspuns:

Incearca sa iti aduci aminte de raul care ti la facut si poate asa vei constata ca nu merita sa ii arati ca porti vreun sentiment pentru el, si eu sunt in aceeasi situatie si e foarte greu

| xandra_3994 a răspuns:

Gandeste-te cat rau ti-a facut persoana respectiva, dar nu trebuie neaparat sa o urasti trebuie sa fii indiferenta cu ea.bafta:*

| georgiana a răspuns:

De ce sa nu iubesti, in loc sa urasti?! Te poti transforma intr-o persoana egoista, fara scrupule si iti vei face tie rau.
`Cei rai invidiaza si urasc; este felul lor de a admira!" Daca in lume ar lipsi rautatea si inima noastra ar fi cuprinsa mai ales de bucurie, Doamne!, ce tamaduit ar fi omul si nu s-ar mai indurera de nimic! Rautatea macina fara crutare pacea inimii, asa cum o stim toti. `Victor Hugo

| Razvan a răspuns:

Eu nu pot sa urasc.Deci chiar nu pot. Pur si simplu il respect prea mult ca sa-l urasc.Il respect pentru faptul ca intr-o zi a fost langa mine si pentru ca m-a ajutat.Si asta nu am sa uit niciodata. Vreau doar amintirile frumoase sa-mi ramana in suflet
Ura te consuma.Stiu oamenii care sunt in stare de orice pentru a se razbuna pe cel care il urascraised eyebrows
Nu se merita.Maine mori si nu mai apuci sa iti ceri iertare pentru tot raul care l-ai facut asa ca...winking

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Nuj...cred ca daca ti-ar face un lucru de neiertat, dar daca ti la acea persoana nu o poti uri

| madalykuka a răspuns:

Nu cred ca se poate planifica asa ceva ci asa se intampla
whatever stupid question

| raisssa explică:

And... whatever stupid answer...

| Liada a răspuns:

Scrie pe o foaie toate toate calitatile negative.sau cel putin ce nu-ti place.

| Aia cu cap mare a răspuns:

Da de ce sa o urasti?
asa tio venit tie, dintr-o datalaughing?

| udarb a răspuns:

In acest moment tu vrei sa iti urasti fostul prieten... Cea mai buna solutie este sa nu incerci sa il urasti ci sa iti devina un amic.

| alexxa18 a răspuns:

De ce sa urasti cand poti sa treci bine mersi peste problema cu indiferenta? Crezi ca se va schimba ceva?

Indiferenta doare mult mai tare decat ura!

| jankistu a răspuns:

Din propria initiativa. simplu

| alinuta113 a răspuns:

Si eu la fel! m-am intinit cu un baiat dupa care ne-am despartit! dupa un timp pe net tare urite cuvinte imi scria! dar eu nu imi permiteam ca sunt educata si nici nu mi-am permis sa il urasc pentru port inima! am inchis ochii si sunt sigura ca o sa vina o zi cind o sa-i para rau! dar...prea tirziu! DUMNEZEU NU BATE CU BATUL! sa fie fericit asta ii doresc

Întrebări similare