Stiu cum e. E groaznic de dureros. E important sa-ti pastrezi si tu un pic de orgoliu, nu te poti duce la el plangand, dar nici fara el nu poti rezista. Ti se sfasie lumea bucati bucati in fiecare secunda. In mod normal ti-as da un sfat bun, ti-az zice sa-l uiti. Dar azi nu pot. Azi doar iti spun ca te inteleg, te sfatuiesc sa fii tare. Totul o sa fie bine, vei vedea. Se rezolva cumva situatia. Plangi daca te face sa te simti mai bine. >
Pfff
stai linistita nu esti singura si eu am trecut prin mult mai multe si am patit multe din cauza unui nesimtit dar am avut ambitie si i-am demonstrat ca il pot uita chiar daca inca il mai iubesc sunt foarte orgolioasa si prefer sa mi se rupa inima de durere si nu mai ma intorc cu el
asa si tu arata-i ca nu-ti pasa esti femeie si mertiti sa fi apreciata si indiferenta si nu-ti distruge intreaga viata pentru unul ca el sincer nu merita...
trebuie sa intelegi ca el doar o vrut sa se joace cu tine si daca te vei impaca cu el nu vei reusi decat sa-ti faci si mai mult rau deuarece el din nou va gresi
eu iti doresc sa-l uiti si sa gasesti un baiat care intr-adevar te merita
succes
Mai fata tocmai tu ai zis ca se poarta urat cu tine de ce naiba vrei sa fii cu el ca sa se poarte urat si in continuare sa suferi o viata intreaga. O singura viata ai si pe aia vrei sa o suferi cand poti sa o traiesti fericita alaturi de altcineva. Ridica fruntea sterge lacrimile din ochi si uitete inainte in stanga si in dreapta sa vezi cati baieti cumsecade vei gasi pe langa tine care te vor ajuta sa treci peste aceste momente grele. Moartea nu este o solutie este doar un gest de dispret si de lasitate si eu nu vreau sa cred aceste lucruri despre nimeni.
Stai linistita...aceeasi pb o am si eu...si tu nu il iubesti pe acest tip...cu toate ca spui ca nu poti sa traiesti fara el...totusi sunt 3 luni... l a mine sunt 4 ani...in plus...si eu in acesti 4 ani am incercat o alta relatie da n`a mers... dc? pentru ca gandul era tot la el... dar la tine o sa fie mai simplu... fa-ti o relatie cu altu... un timp o sa ti`l imaginezi pe el langa tine... dar totusi... o sa-l uiti repede
Nu am putut intelege niciodata, cum sa iubesti pe cineva care nu te respecta si te face sa suferi?
Esti tanara nu are rost sa te consumi, pentru o relatie care deja a trecut.Sunt sigur ca vei gasi o persoana care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum meriti.
cu respect iceman
Chiar daca v-ati despartit, lumea nu se terminala el! capul sus! planeta este plina de baieti buni, care isi doresc relatii serioase, cu fete frumoase, ca tine! incearca sa-l uiti!
Te inteleg ca iti este greu dar de ce vrei sa fi cu o persoana care zici tu ca isi bate joc de tine si te face sa suferi? Crezi ca nai sa gasesti o persoana care sa te iubeasca si sa te faca sa te simti in al 9 cer? Crede-ma ca exista si nu are rost sa suferi ca atunci cand ai sa gasesti acea persoana ai sa-ti dai seama cat de proasta ai fost ca ai suferit dupa unu care te facea sa suferi. El este un mitocan pentru ca indiferent de ce s-a intamplat intre voi trebuie sa fiti constienti ca nu a mers ca ati gresit amandoi si nu numai unu dintre voi. el este un misogin si chiar nu merita sa suferi dupa el
Trec exact prin aceeasi situatie...stiu ca nu se merita... k merit cv mai bun... k e magar nesimtit... da daca nu pot sa-l uit poate sa se adune intreg mapamondul sa imi sp lucrurile astea...in schimb p mine ma respecta si suntem amici...acum nu stiu eu cred ca cel mai bine ar fi sa il faci sa inteleaga k u tii la el si chiar daca nu mai e posibila o impacare...macar sa lasati loc de buna ziua ...eu una sunt de parere k in felul asta s-ar mai linistii apele intre voi...mult succes!
Eu sincer am trecut prin asta.stiu cum e! sincer l-am uitat acum am pe altcineva si sun t fericita. sfatul meu e: sa te gandesti mai putin la el, si chiar daca te gandesti gandeste-te la momentele urate care au fost intr-e voi, ci nu la acele frum oase.doar asa poti sa-l urasti si sa-l uiti definitiv.mult succes...bye
Lasa lakrimile si suferinta la o parte,,,,,,,,, caci nu merita,,,,,,,,,,,,,, si cautati altul,,,,,,,,,,,,,, viata continua,,,,,,, si meriti sa fii fericita,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, el o sa vrea sa fie cu tine,,, dar o sa fie prea tirziu,,,,,,,,, asta o spun la sigur
Mutubal întreabă: