| Andra_3863 a întrebat:

Cum asi putea sa ii spun prietenului meu ca... pur si simplu m-am plictisit de...NOI? asta fara sa il ranesc...logic.Adica...nici nu mai stiu daca il iubesc sau nu... pur si simplu nu mai e ca la inceput...parca totul se repeta la nesfarsit.Nu mai exista acea placere cand ne vedem...cand ne sarutam... e...straight face plictisitor... yawn. aveti idee cum asi putea sa ii spun? ma iubeste mult...toate persoanele spun asta [prieteni.parintii mei...etc.] nu are tata...mama nu este in tara si nu a mai vazut'o de un an... practic eu sunt pentru el mama, sora, amica, prietena, iubita si tot restul tacamului.si parca totusi...straight face deci...sa ma despart de el sau nu? si daca ma despart cum sa ii spun asta?

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Buna!

Te inteleg perfect, si eu am avut momente de astea.
Cel mai simplu.luati o pauza de vreo o saptamana si gandeste-te profund. daca chiar vrei sa te desparti de el sau nu, daca il mai iubesti. Fa ordine in mintea ta.

Daca totusi nu va despartiti, spune-i sa faceti lucruri cat mai noi, ceva ce nu ati mai facut pana acum, ca sa reimprospatati relatia.
Desigur.trebuie sa te gandesti la tine ca te-ai plictisit de el. dar trebuie sa te gandesti si la el.

Bafta!

20 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, explica-i frumos, intr-un mod in care sa nu il ranesti ca nu se mai poate, mai bine sa fi sincera cu el, sau propune-i sa luati o mica pauza, ca sa nu ii spui asa direct, cine stie poate te vei gandi si tu mai bine si iti vei da seama ca il iubesti, eu zic totusi sa incerci sa ii mai dai o sansa, fa tu ceva nou ca sa treaca plictiseala, poate apoi vei realiza ca tii la el si vei regreta pasul facut... daca crezi ca nu se mai poate deloc continua relatia, atunci propune-i sa fiti amici si arata-i ca nu e singur, fi alaturi de el, dar numai ca amici, bafta.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Incearca sa o faci intr-un mod delicat, o sa ii fie probabil tare greu. Si nu te grabi sa te incurci cu altcineva prea curand. Spune-i ca nu poti vedea o relatie fericita fara pasiune, iar tu nu simti asta pentru el. Mai are de cautat la perechea lui o vreme, chiar daca si-a imaginat ca a gasit-o. Sigur se va gasi cineva care sa fie fericita ca inseamna totul pentru el, in timp ce tu ti-ai dori doar pe cineva care sa iti faca viata mai usoara si mai interesanta, si sa te faca sa uiti de tine.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
pai sfatul meu este sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie... dupa aia sa nu regreti ca te-ai despartit de el...hee hee ca de obicei asa se intampla... poti sa-i spui pentru inceput ca vrei sa luati o pauza pentru ca vrei sa fii un timp liberawinking

| madalicious a răspuns:

Buna!

Intr-o relatie sunt multe momente de-astea in cupluri cum a zis si cioko19 luati o pauza si ganditi-va daca mai simtiti ceva unul pentru altul. daca nu. despartirea poate fi definitiva si fara sa ii spui u ca te-ai plictisit de voi 2 impreuna.

Baftahappy

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scumpa tu trebuie sa ai o discutie cu el si sa ii zicii ca vrei sa luati o pauza ca vrei sa fi ceva timp singura, sigur nu o sa ii convine si o sa zica ca vrei sa te despartii de el dar daca tu vrei sa te desparti de el nu trebuie asa direct ca sigur ca va fi ranit

Cand vorbesti cu el zii ca vrei sa luati o pauza nu ca sa va despartiti ci sa iti pui in ordine gandurile

sukkes

| Andra_3863 explică:

Suntem impreuna de 6 luni...straight face aproape 7...straight face

| Andra_3863 explică:

Mai chuck nu e chiar asa de simplu laughing

| lola a răspuns:

Pai...nu va despartit. o sa iti para rau dupa aia. Avand in vedere ca incerci sa salvezi relatia inca il iubesti.De cat timp sunteti impreuna? Eu am prieten de aproape 2 ani. Dupa primele 2 luni credeam ca innebunesc, toata ziua acelasi lucru, plictiseala, bla, bla. Apoi totul a revenit la normal.Cat de cat.Am incercat sa facem lucruri noi si a mershappy am mers la festivaluri, am iesit muullt prin oras, am mers la film.chestii de genu.Acum vreo 2 luni a fost un lucru asemanator, ne certam din orice de 10 ori /zi... dar am depasit momentul si am revenit in fortalaughing
Trebuie sa stiti sa fiti alaturi unu de celalalt cand e nevoie si sa nu cedati cand sunteti cu un picior in groapa:*

| alessyca a răspuns:

Poi daca va despartiti ii spui exact ce ai scris aici pentru ca daca il iei pe ocolite e posibil sa nu inteleaga si sa ii faci mai mult rauhappy
nu te costa nimic daca vorbesti deschishappy

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Ar fi mai bine sa faceti lucruri noi.De exemplu:daca mergeati intr-un anumit club/restaurant schimba localul, daca ieseati sa va plimbati intr-un anumit parc gasiti-va alt loc.

| crizantema a răspuns:

Ori ii spui pur si simplu ca nu mai vrei sa fi cu el ori faci tot posibilul sa scoti relatia din rutina.

| Chuck a răspuns:

Tot tacamul?
A, pai poti sa ii zici: Draga X-ulescule, m-am plictisit de relatia asta, pa!

| al3cse a răspuns:

Cel mai bine e sa ii zici adevarul sau sa ii zici ca te-ai indragostit de altul si ca nu e vina ta :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga inseamna ca nu va potriviti, cand doi oameni sunt pe aceeasi lungime de unda, nu ajung sa se plictiseasca...eu am 18 ani de casnicie deci stiu ce spun... ii poti spune cu frumosul indirect printr-o poveste si la urma, dupa ce vezi cum reactioneaza ii spui ca de fapt este vorba despre voi doi.Aceasta relatie nu are nici o sansa daca tu nu mai vrei sa fii cu el. dar esti sigura pe tine? Sa nu ajungi sa regreti pe urma .incearca intai cateva activitati noi. poate cine stie.vei redescoperi pasiunea.si daca vei vedea ca aceasta nu mai exista abia atunci spune-i:,, ne despartim"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am patit si eu cu un fost prieten...la inceput era frumos, eram moarta dupa el... dar dupa aia...ma plictisisem de el, de felul cum ma lua in bratze, de felul cum ma saruta...etc...si eu sincer... pur si simplu i-am zis: imi pare rau sa iti spun asta, dar cred ca nu prea mai merge relatia noastra, mi se pare prea monotona...crezi ca poti face o mik schimbare sau trebuie sa ne desp? iar el a zis incearca sa se schimbe...am mai fost putin cu el si ne-am desp...
Sfatul meu? daca crezi ca nu mai merita deloc sa ramai cu el...at desparte`te... exista baieti pe lumea asta...slava Domnului destui, care chiar te pot face sa nu te plictisesti de ei niciodata... daca vei ramane la el...nu vei descoperi restul...eu iti recomand sa te desp de el si sa ii spui cum i-am spus eu prietenului meu... pup
succes...si ast sa ne spui ce ai facut!:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie... poate nu ar trebui sa-i spui ci sa incerci sa faci ceva (impreuna cu el, evident) care sa va scoata din rutin asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...am fost si eu in aceeasi situatie... ia o pauza(o saptamana a fost in cazul meu)dupa 2 zile miera dor de el, dar din egoism nu l-am sunat, norocul meu a fost ca el nu a fost asa, a venit la mine urmatoarea zi si neam spus tot ce gandeam, ne-am impacat. Acum imi dau seama cat de mult as fi regretat da ca m-as fi despartit de el si suntem in continuare impreuna, ia o pauza si vezi ce se intampla SUCCES

| mari_3334 a răspuns:

Aceeasi chestie am patit-o si eu si am hotarat sa ma despart de el...acum regret.
incearca sa vorbesti cu el, faceti lucruri noi. oricum gandeste-te bine la ce vei face.

bafta!:*

| ina_3951 a răspuns:

Buna eu sint ina... dar numele meu e adina... uite eu am trecut prin experienta ca a ta si am suferit enorm de mult...si numai atita am facut persoana pe care o iubeam sa sufere...eu zic ca voi doi sa discutati ca de laprieteni la prieten... far scandal... fara reprosiuri... o sa fie suferinta ca in orice relatie care scioapata... dar daca nu este iubire e mai bine acum sa puneti punct decit mai tirziu
sa inteleg ca poate a intervenit rutina intre voi sau este altcineva...scriemi si iti voi raspunde ai incredere eu sint o adevarata prietena dar am fost dezamagita ...si stiu prin ce treci tu ...eu iti doresc numai bine si sa ne auzim cu bine