anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati caracteriza caracterul baiatului/fetei perfecte?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Perfect nu-i nimeni/Perfecţiunea reprezintă o simplă noţiune de ideal/Eu consider că un băiat care are capacitatea de a fi el însuşi în orice situaţie merită tot respectul şi admiraţia/Cine te iubeşte, te iubeşte pentru ceea ce eşti

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O educatie de nota 10 sa aiba si restul sa ii mearga bine in viata acelei fete eu ii voi fi un amic dar nu iubit.

| Crisu a răspuns:

Pentu mine baiatul perfect nu exista. Un baiat care e perfect, mi se pare imperfect. La mine e ceva de genul "Un baiat care e perfect, mi se pare imperfect din simplul motiv ca e perfect". Pentru mine cuvantul perfect nu poate fi adresat decat obiectelor, nu si oamenilor. In viziunea altora baiatul perfect e cumva, iar in altora altefel. => Asa ceva nu exista! Nu am pretentii prea mari, in asa fel incat sa spun "trebuie sa fie blond cu ochii albastri". Ceea ce vreau eu de la un baiat o sa se schimbe pe masura ce ma maturizez, dar ceea ce o sa vreau intotdeauna sunt cateva chestii, pe care orice baiat poate indeplini:
1)sa fie dragut[in sensul de frumos]
2)sa se comporte frumos cu mine si cu oricine altcineva
3)sa vorbeasca frumos cu mine
4)sa fie ingrijit
Sunt atat pentru aspectul fizic cat si cel moral. Si sa aiba ceva in creier, nu zic sa fie Enstein, dar sa nu fie nici ca ultimul om.

| Narfundo a răspuns:

Mi-ar place sa intalnesc o fata visatoare, plina de imaginatie intersata de paranormal si psihologie care sa arate binebig grin. Sportivalaughing

| Delire a răspuns:

Buna! fata/baiatul perfect nu exista! nimeni nu e perfect, toti avem defecte.
Si atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva, il accepti asa cum e, nu te intereseaza defectele lui!

| UninspiredName a răspuns:

Relaxat si funny.si.sa traiasca asa cum ii place.

Întrebări similare