Primul Sarut
A fost intr-o pauza de la scoala :X
A fost super
Fluturi in stomac:-s
Emotii.
Dar au trecut.
Pai asta devine problema generala ce va e frica fratilor? Si iubita mea ink nu am reusit sa o sarut si sunt ca ea de 2 luni umate.Asta este o senzatie uluitoare:X::X:Xeste cel mai frumos lucru care ti se poate intampla
Eram pur şi simplu în parc cu amicii şi prietenul şi s-a pus lînga mine, apoi pur si simplu sa întîmplat...a fost suuuper
Mie imi era teama ca isi va da seama ca e pentru prima data, dar a fost misto si chiar nu ai nevoie de indrumari, vine de la sine
Primu sarut cand era sa ma impinga tipu ala pe geam si am simtit neervi.
Intrebare pusa cam odata la fiecare 5 minute. Poi sa vedem, eram prin scoala generala, emotii de numa ( simteam ca mor ), inima mai un pic si facea poc, iesind din piept, si in rest, totul ok
A fost prea marfa:X
imi aduc aminte si acum eram clasa a 8-a. si eram disperata ca nu ma sarutasem niciodta.intrebam pe toata lumea si imi ziceau ca totul vine de la sine.dar mie tot imi era o oarecare teama
pana la urma mai cu emotii dar s`a intamplat.si a fost cel my frumos moment de pana atunci. si intradevar.nu trebuie sa te gandesti cum o sa fie.totul vine de la sine
Frate daca te referi la french:
Pai a fost bine atunci pe moment dar nu am avut pofta de mancare toata ziua si am avut gura uscata, dar a fost bine.
La sarut simplu:
Nu am simtit nici o diferenta putin flutiri la stoman si lipsa foamei dar nu se simte asa de mult doar vreo 20-30 min.
Succes!
Primul Sarut? A Fost Distractiv, Fluturasi in Stomac, Nu Prea Mari Emotii.Cam Atat