| Optimus7 a întrebat:

Cum ati dat primul sarut? Cum a fost? Ce ati simtit?

10 răspunsuri:
| anne_7905 a răspuns:

Primul Sarut

A fost intr-o pauza de la scoala :X
A fost super
Fluturi in stomac:-s
Emotii.
Dar au trecut.

| YoDarky a răspuns:

Pai asta devine problema generala ce va e frica fratilor? Si iubita mea ink nu am reusit sa o sarut si sunt ca ea de 2 luni umate.Asta este o senzatie uluitoare:X::X:Xeste cel mai frumos lucru care ti se poate intampla

| Lexi_2269 a răspuns:

Eram pur şi simplu în parc cu amicii şi prietenul şi s-a pus lînga mine, apoi pur si simplu sa întîmplat...a fost suuuper big grinbig grinhee hee

| loveyou78 a răspuns:

Mie imi era teama ca isi va da seama ca e pentru prima data, dar a fost misto si chiar nu ai nevoie de indrumari, vine de la sinewinking

| AndrahAntipathy a răspuns:

Primu sarut cand era sa ma impinga tipu ala pe geam waiting si am simtit neervi.oh go on

| bogdan74688 a răspuns:

Intrebare pusa cam odata la fiecare 5 minute. Poi sa vedem, eram prin scoala generala, emotii de numa ( simteam ca mor laughing ), inima mai un pic si facea poc, iesind din piept, si in rest, totul ok

| Roby_3413 a răspuns:

A fost prea marfa:X

imi aduc aminte si acum laughing eram clasa a 8-a. si eram disperata ca nu ma sarutasem niciodta.intrebam pe toata lumea si imi ziceau ca totul vine de la sine.dar mie tot imi era o oarecare teama laughing

pana la urma mai cu emotii dar s`a intamplat.si a fost cel my frumos moment de pana atunci. si intradevar.nu trebuie sa te gandesti cum o sa fie.totul vine de la sine day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost ciudat sincera sa fiu
mi.a placut m.am simtit ca.n nori
dar a fost ciudat

| CodName47 a răspuns:

Frate daca te referi la french:
Pai a fost bine atunci pe moment dar nu am avut pofta de mancare toata ziua si am avut gura uscata, dar a fost bine.
La sarut simplu:
Nu am simtit nici o diferenta putin flutiri la stoman si lipsa foamei dar nu se simte asa de mult doar vreo 20-30 min.
Succes!happy

| Cokiboy a răspuns:

Primul Sarut? laughing A Fost Distractiv, Fluturasi in Stomac, Nu Prea Mari Emotii.Cam Atat laughing

Întrebări similare