Eu imi definesc jumatatea ca fiind motivul pentru care ma trezesc zambind dimineata, este linistea pe care am cautat-o o viata, este dorinta de trai in fiecare zi cu gandul ca sunt sotia LUI... ii spun ca fara el nu as exista, nu as respira, nu as fi cunoscut vreodata dorinta de a fi mama; ii spun ca imi doresc sa traiesc toata viata alaturi de el si ca ma multumeste doar zambetul pe care mi-l ofera dimineata cand bem cafeaua...
Fara tine nu as exista, as fi un nimeni pe o insula virgina, tu esti lumina ochilor mei, imi faci viata sa para ca se scurge printr-o clepsidra. Cand sunt cu tine timpul se opreste in loc si totul in jurul nostru e un paradis pe care nimeni nu il poate vedea.Esti curcubeul ce apare dupa ploaie si inima mi-o inmoaie:X
As defini-o oglinda personalitatii mele.
La a 2 intrebare n-am acum starea necesara sa caut versuri din 2-3 manele ca sa vin cu comparatii estompoase, doar ce mi-as imagina ca ea reprezinta bazinul increderii, frumusetii si idealului meu feminin.
Persoana iubita este speranta, putere, lumina, caldura, bunatate, mister...
Imi doresc sa stie ca, este primavara, este roua care imi atinge gingas buzele, este raza de soare care imi mangaie pleoapele in fiecare dimineata, este visul meu devenit realitate.
Sufletul meu! Iubirica mea cea mare! Si, nu mi-a fost teama niciodata sa rostesc sa-mi arat sentimentele.
Buna.
Persoana iubita iti da alta speranta si incredere de sine fata de tine si ceilalti care te inconjoara. Iti ofera o doza de optimism in tot ce faci. Lumea pare mai buna cand spui persoanei iubite ca te-ai indragostit de ea si tot ce este are un rost si un scop bine definit: impartasirea iubirii.
Pa, pa.
Nu prea imi plac declaratiile ce folosesc cuvinte mari. De obicei ii spun ca sunt fericita alaturi de el, ca il iubesc, ca sunt super indragostita...
Este pentru mine ceea ce pot vedea oricand, chiar si cu ochii inchisi.Este pentru mine, ceea ce pot auzi, chiar si atunci cand nu spune nimic, ceea ce pot simti, fara sa ma atinga, ceea ce pot iubi chiar si fara o inima. El este in cuvinte, cuvantul nerostit pentru mine, dar totusi cu atat de multe intelesuri. Drept dovada, el exista.
Sufletel_3419 întreabă: