Chiar ma pregateam sa-ti spun.Macar le-ai obs singur(sper ca pe toate) Cum poti sa tii la o persoana pe care nici nu o cunosti? Pe care ai vazut-o o singura data? Cred ca vrei sa spui ca erai atras de ea nu? Pai eu sincer nici nu m-as mai fi obosit sa-i dau ignore. O stergeam pur si simplu din lista.Este o fata indecisa si nu cred ca ai vrea sa te incurci cu asa ceva si sa te trezesti ca dupa ce sunteti impreuna, mereu cand trebuie sa va vedeti ea iti spune ca numai vrea sau numai poate.Nu inteleg dc te agiti asa mai ales ca nici nu o cunosti bine si in plus sunt destule fete pe pamantul asta si ai de unde alege
Offf ce greseli am facut scuzati dar am draci si n-am mai avut rabdare sal verific
Geo...Nu-i problema.
Incearca sa te integrezi in lumea ei metin adica sa downoaldezi si tu jocul.
Sau daca nu vrei sa-l downoaldezi incearca sa o convingi sa nu mai joace. Daca nu merge...asta e.
Si asa sa nu-ti faci griji peste 1 luna 2 o sa vezi ca nu va mai vrea sa joace. E plictisitor jocul daca-l joci prea mult.
Succes!
Si eu am fost intr-o situatie oarecum asemanatoare:p
M`am intalnit cu el doar o data si timp de 3 luni am mai vorbit pe mess, la telefon, dar de fiecare data cand zicea sa ne intalnim pana la urma nu ne mai intalneam.Si uite ca dupa 3 luni ne-am intalnit in sfarsit
Asa ca nu se stie niciodata:p