2
Pentru ca o relatie sa dureze mai mult(parerea mea) trebuie ca ambii parteneri sa se cunoasca extrem de mult fiindca eu din cate am vazut cele mai multe despartiri au loc din cauza ca partenerii nu se cunosc destul de bine(spun asta fiindca si eu am avut un astfel de caz in familie).
Iar la dragostea la prima vedere...eu nu prea o vad dragoste, pentru ca nu te indragostesti de sufletul persoanei(nu o cunosti)ci probabil de aspect etc...
Dragoste la prima intalnire se poate, dar cei 2 abia atunci se cunosc. Si ar mai fi si posibilitatea ca unul din ei sa minta sau sa se prefaca doar pentru a-si bate joc dar asta e o alta parte a problemei.
Ideea e ca dintre cele doua cazuri spuse de tine, al doiea est efavorabil unei relatii durabile fiindca atunci se presupune ca partenerii se cunosc de ajuns de bine
Si din experienta nu pot spune, fiindca n-am experienta la varsta mea, dar spun asta din ce am vazut in familie.
Chestia aia, cu prieteni, apoi o relație e mult mai grea și implică mult mai multe lucruri.
Oricum, nu cred în prietenia dintre o fată și un băiat. La un moment dat, unul din ei se va îndrăgosti și tot ce poți spera e să nu fii tu ăla.
De altfel, există posibilitatea ca relația să nu dureze pentru că lucrurile o să se schimbe între voi foarte mult.
"Dragostea la prima vedere, nu există". Există doar atracție la prima vedere. Eu, sunt pentru varianta asta. Pur și simplu așa sunt făcut eu, dacă îmi place o fată, i-o spun direct. (există și unele excepții) Ce rost are să vorbiți toata ziua prin mesaje și la telefon, iar după nu știu cât timp să fiți împreună?
Dacă îți place cineva, te duci și i-o spui, îi propui să ieșiți, să vă cunoașteți, indiferent dacă ești fată sau băiat.
Așa cunoști o fată sau un băiat și așa îți formezi o viitoare relație.
Pai in cazul primului scenariu, trebuie sa ai o anumita sansa ca sa reusesti sa fiti pe aceeasi lungime de unda.
Care? La majoritatea cu siguranta cea de-a doua, dar nu este o regula. Exista exceptii.
Cea mai lunga relatie a mea si mai frumoasa a fost cea din cazul 1.
Ne-am intalnit o data prin oras, apoi am vorbit o vreme pe facebook, apoi la telefon si am decis sa ne intalnim, la prima intalnire a fost si primul sarut si a durat destul de mult... si am ajuns sa fim prieteni.
Cea de-a doua varianta. Eu sunt de parere ca prima varianta nu e prea buna, pentru ca la fel de repede cum s-a indragostit de tine poate sa faca asa si cu alta persoana care i se pare mai atragatoare ca tine. Si daca stai sa te gandesti, la o prima intalnire/vedere, ii vezi doar fizicul, calitatile si defectele nu prea ai cum sa i le observi de la inceput. e mai bine sa va cunoasteti mai bine, sa vedeti daca ati fi compatibili si apoi sa fiti impreuna, cred ca ar dura mai mult asa. asta e parerea mea, acu' fiecare face cum crede ca e mai bine.
As prefera varianta a doua. Mi-a adus satisfactii mai mari. Si nu doar raportat temporal. Si calitatea relatiei e cu totul alta.
Toate la timpul lor. Chiar daca lucrurile avanseaza destul de repede, e important sa poti avea si un prieten in partenerul de cuplu.