Spune-i clar ca nu iti place sa vorbeasca de fosta lui, nici lui nu i-ar placea daca tu ai vorbii de fostul sau prieten.
Poti sa ii zici sa luati o pauza de cateva zile, sa se gandeasca bine ce vrea.In timpul asta sa nu vorbiti nici pe mess, nici la telefon. Daca tine la tine si ii va fi dor de tine te va cauta mai repede.
Totusi trebuie sa il intelegi si pe el, a tinut mult la ea si poate nu ii e asa usor sa treaca peste
Bafta:*
Of scumpita in aceeasi situatie, numai ca la mine e inca ceva, ea imi scrie si imi spune ca el nu va fi al meu!
Am nimerit si eu in situatie de asta, putin mai grava.si-mi umfla capu spunind de fosta. da eu am rabdat, numai eu stiu cum.si i-a trecut, acum avem 2 ani aproape.
stii ce sa faci? rabda-l ca tu ii esti persoana de incredere la moment. iar el are nevoie sa vorbeasca cu cineva ca sa-i treaca.cutimpul o sa-i treaca si va fi bine.
sau stii cum mai faceam eu? cind incepea vorba ii spuneam brusc si asa in soapta"inceteaza"si repede il sarutam dulce...si a uitat de tot.succese tie!
Mai lasa-i timp. Poate a tinut ft mult la fosta. Nul grabi, nu sinteti de asa mult timp impreuna, peste citeva timp o sa revina la normal si nu va avea ochi decit pentru tine. Mai dai timp. fii toleranta