| Ymela a întrebat:

Cum ati propune sau ati bate apropoul unui baiat ca sa aveti o aventura de o noapte?(daca si el ar place fata)?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu vine din partea baiatului, ma indoiesc ca este atras de tine si ar vrea sex cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este nevoie sa ii propui tu nimic. in momentul in care o sa fiti singuri la el sau la tine o sa vina totul de la sine, baietii intodeauna incearca tongue

| munteanuionvictor a răspuns (pentru anonim_4396):

Un băiat care e timid încearcă și el?

| anonim_4396 a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Banuiesc ca nu incearca, dar daca incerci tu nu cred ca te refuza tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Ymela explică:

Cum sa-i arat? eu am zis cum ii bat eu apropoul ca fata lui; daca el nu ia initiaativa sa-i zic eu si el sa accepte

| BryBard a răspuns (pentru Ymela):

Il inviti la tine acasa, sau te auto-inviti tu la el acasa si incepe nebuneala, de aicia cred ca sti ce ar trebui sa faci daca sunteti numai voi 2.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru BryBard):

E o variantă bună.

| BryBard a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Totusi la varsta ta te gandesti la prea multe si daca mai esti si virgina nu ti-as sugera inca.

| Ymela explică (pentru BryBard):

Dar daac locuieste cu familia sau prietenii? nici la un hotel sau altceva nu as vrea

| BryBard a răspuns (pentru Ymela):

Face-ti voi cumva si v-a vedeti,Mie mi-a povestit un var cum a facut-o pentru prima oara cu prietena lui,a zis ca era miezul noptii si a sarit gardu,s-a urcat pana la geam, ea i-a deschis si a inceput actiunea cu ai ei in casa, si spre dimineata si-a luat talpasita deci gasesti tu o metoda. Daca e cu prieteni poti sa ii zici ca vrei sa petreci ceva timp cu el la el acasa si ca vreti sa fiti singuri, si scapa el de ei, cred ca isi da si el seama ca ii bati apropouri. Daca e familie unita si se inteleg, el poate sa le spuna ca vine o prietena la mine s-a nu ma deranjati si va descurcati voi.

| tpu12121222 a răspuns:

Este deja clasica varianta cu "hai sa vedem un film la mine/tine".
Dar, lasa aluziile si spune-i direct, in cel mai rau caz se sperie si fuge happy, macar ai aflat mai repede ca nu trebuie sa astepti dupa el.

Pana la urma, cum i-ai propus aventura?