| cristi11cristian a întrebat:

Cum ati reactiona daca ati afla, ca partenerul sau partenera, (intr-o relatie amindoi sunt impreuna si total diferiti fata de celalat ) de ex :un hetero +bi-sexual - si tocmai ati aflat ca partenerul are si alte aspiratii sexuale decat cele cunoscute de voi insiva?!? care ar fi primele tendinte, si cum ati intelege fenomenul? 1? (in fond oricine poate fi bi-sexual)

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Eu sunt atrasa de tipe, nu neaparat sexual, ci poate mai mult de idealul feminin.
Prietenul meu stie, i-am spus pe la inceputul relatiei, asta daca ma trezesc vorbind sa nu se uite ciudat la mine. N-a reactionat in vreun fel anume, i se parea usor fascinant si se mai amuza aratandu-mi cate o tipa pe strada, asa, in joaca.
Nu mi se pare vreun fenomen, vai de mine, ciudat din cale afara. Daca exista respect, iubire si intelegere nu are cum sa-ti afecteze relatia lucrul asta. Daca mi s-ar spune de catre prietenul meu ceva de genul, probabil as reactiona la fel cum a facut si el.

2 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca ar fi bisexual as ramane perplexa.imagineaza-ti,ar putea chiar sa ma insele cu oricinelaughing.

Oricum, cred ca tendintele astea ar fi trebuit stiute inca de la inceputul relatiei!

| NickiMinaj a răspuns:

As face o criza de ras si as muri prin sufocare.