| Rio4cwalk a întrebat:

Cum ati reactiona daca colegii ar rade de tine pentru ca iti imbratisezi iubita in fata tuturor ( mi se pare un comportament de gradinita )? vreau cat mai multe pareri va rogg...

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Stii ce as face eu? L-as imbratisa, l-as saruta si lor le-as arata semnul acela frumos si atat de semnificativwinking

8 răspunsuri:
| ubithaa a răspuns:

Nu i-as baga in seama...

nu e important ceea ce zic colegii tai...laughing

| Libelle a răspuns:

Daca as fi baiat``va ia mama dracu pe toti. ce va f```` grija ce fac eu?``
si m-ar duree undeva de ce cred ei.

| RobertClaudiu a răspuns:

Pai este foarte normal sa tio imbratisezi ia auzi la ei si zile ca sati suga **** caei nu au sau nu se intalneste cu ea ca-i o naspa

| Denisa a răspuns:

Mai, nu te mira. Adolescentilor din ziua de azi (unei parti, nu vreau sa generalizez) nu le dai mai mult de 5 anisori. Nu ai ce face. Eu probabil m-as fi retras cu iubita mea si i-as fi ignorat. Ceea ce poti extrage din comportamentul lor este ca nu poti avea un prieten adevarat printre ei. Stii cum se zice: mentalitate de turma. Nu ai ce face. Daca te-ai certa cu ei ar fi mai rau. Ignorai si incearca sa petreci cat mai putin timp liber alaturi de ei. Nu ai ce faceoh go on "prunci"happy

| denysame a răspuns:

Buna. mie nu mi'ar pasa ce ar spune colegii, ca il iau pe iubitul meu in brate.este normal ca 2 indragostiti sa se ia in brate.si care'i faza in fata colegilor? nu trebuie sa iti pese...Pe mine una mar durea in cot ce ar spune ei despre mine (in sensul de rau) ca il iau in brate!

| Mihai543215 a răspuns:

Am patit-o si eu si iti spun sincer doar de al draq am sarutat-o de fata cu toti si au ramas muti, ia mai da-i draq ca sunt gelositongue nu te mai gandi la asta atat timp cat tu te simit bine alaturi de ea continua \dancing succes in continuare si nu te mai gandi la asta ca sunt gelos si prosti iti spun eu

| Rio4cwalk explică:

Ms pentru pareri

| Zenithf a răspuns:

Da, este un comportament de gradinita. Eu i-as ignora pur si simplu.
In alta ordine de idei, Metin2 ii naspa, vezi ca sunt mmog-uri, la fel de free dar mult mai faine. laughing