Il refuz gratios. Nu faci sex cu sefi si colegi, ca daca nu merge tot trebuie sa va vedeti x zile din 7.
Ne-am excita si am face sex pe birou.din fericire in firma noastra e permis sa ne dam frau imaginatiei
Refuz si imi dau demisia. Scriu pe demisie data de dupa preaviz, nu ma prezint, si il santajez ca daca nu imi plateste zilele alea, fac circ pentru avansuri.
Aproape un sfert din femeile din SUA au avut macar ocazional experiente sau atractii lesbiene. Sursa: Gordon, David; Porter, Austin; Regnerus, Mark; Ryngaert, Jane; Sarangaya, Larissa; Litschi, Andrew (2014). Relationships in America Survey (PDF). The Austin Institute for the Study of Family and Culture. p. 18.
Deci, daca seful e femeie si tu esti femeie, sansa e de 1:4 sa nu fie automat refuzata.
Eu am fantezi cu șefa de la lucru dar e o idee proasta sa ii atrag atenția asta. Totusi e si căsătorita.
L-as raporta mai la un nivel ierarhic mai sus. Daca asa nu merge, as aduna dovezi si i-as face reclamatie la politie pentru hartuire sexuala.