As fi extrem de jignit si furios si i-as spune sa mearga la celalalt, iar pe mine sa nu ma mai caute niciodata.
Având în vedere faptul că îmi sună a telenovelă, cred că aș renunța la persoana respectivă. Asta pentru ca să nu stau în calea fericirii lui. Majoritatea dintre noi știm ce presupune o telenovelă, și anume: drame inutile, personaje mai puțin cerebrale, atitudine siropoasă.
Sa iubesti doua femei, nu stii pe care o vrei...
Depinde cine e cealalta persoane. Viata in trei poate fi okey?
La cat de geloas sunt de fel ...in cel mai bun caz ma despart de el după ce ii sparg capul /fac pagube materiale ), bine poate exagerez, mă ofig și-o să plec
Nu pot sa fiu obținune pentru nimeni și nici nu-i obligat să stea cu mine din mila
Ias spune drum bun si cale batuta, ii doresc din suflet sa fie fericit cu oricine vrea el sa fie in viitor, iar eu mias continua de viata mea : )
Bună. Eu în locul tău i-aș da libertate. Dar apoi dacă vrea să se întoarcă la mine, exclus. Casa și inima nu sunt hotel.
Eu i-as spune asta:
"Am inteles. Am sa te rog sa ramai alaturi de el/ea. In caz ca relatia voastra nu va functiona, la mine nu te intorci."
Simplu,i-aș zice fa ce vrei e alegerea ta ramai cu amintirile frumoase cu noi cred că n-am fost sa fie sper sa fi fericit/ă poate e mai bine fiecare pe drumul lui
gabytza_7109 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: