As lasa-o sa insele in continuare iar, eu as gasi o alta iubita care sa ma iubeasca si sa nu mai fiu inselat.
Omul este poligam ca ne mintim ca este monogam asta e altceva, eu nu cer monogamie nimanui
Nu stiu dar am un prieten care a facut ceva destul de amuzant. Si-a prins cel mai bun prieten calare pe iubita lui. El trebuia sa vina dupa 2 zile asa ca pitipoanca avea unda verde la sex, presupun. Oricum, i-a dat pe amandoi afara fara sa tipe sau sa fie violent. Fata facea misto de el ca e prost si nu e nici macar in stare sa ii faca ceva lui ala. Culmea, 2 saptamani mai tarziu vine nebuna sa planga la el la usa ca e un nenorocit fara inima ( nici atunci nu a bagat-o in seama ). Cica ea la inselat si el nu o iubeste deloc pentru ca vezi domne nu a sunat-o macar sa o faca panarama sau mai stiu eu ce. Nu i-a pasat deloc de ea. A durut mai tare indiferenta se pare. Din ce mi-a spus el a fost destul de naspa pentru el, stiu ca vreo 2 zile nu a mancat dar nu i-a arata ei asta nicidecum. Baiat destept.
Cu nu-mi plac scenele si nici tiganeala, probabil ca as face stanga imprejur si as pleca de acolo imediat, despartindu-ma defintiv de iubitul cel curvar.
Foarte rau dar mas razbuna pe ea pentru ca ea a ridicat coada nu barbatul e de vina
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: