| Alexxiax98 a întrebat:

Cum ati reactiona daca o persoana pe care n-ati mai vazut-o niciodata v-ar spune ca e indragostit/a de tine si v-ar invita undeva?
In realitate, nu pe net.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

As lua un pistol cu mine pentru orice eventualitate.

| RoCkKiD a răspuns:

E o chestie destul de dificila și apreciez asta, dar depinde dacă persoana ma atrage și e interesanta. As sugera sa ne întâlnim de câteva ori și sa dauraspunsul după.

| RAY a răspuns:

Astea sunt povesti, e o credualitate uriasa sa crezi asa ceva

| Alexxiax98 explică (pentru RAY):

Ok, dar cum ai reactiona?

| RAY a răspuns (pentru Alexxiax98):

As ignora respectiva persoana, eu nu cred in iubire in primul rand

| Freya1 a răspuns:

Având în vedere că am un iubit as multumi frumos de invitatie si i-ar spune ca am iubit.
Dacă nu as avea un iubit probabil i-as multumi frumos de invitatie dar nu prea am cum sa ies asa cu străini la cafele.

| SG1995 a răspuns:

Eu sunt bărbat, deci dacă s-ar întâmpla asta, și tipa e pe gustul meu aș ieși cu ea, dar, există un dar tu fiind femeie nu trebuie să iei chestiunea așa ușor, că sub fața aia drăguță poate fi un traficant de carne, violator sau pur și simplu un obsedat.
Deci nu fii proastă te expui la pericole, ăștia care se "îndrăgostesc" așa de obicei au probleme psihice și sunt violenți.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu stiu aaaa poate pentu moment mi sar parea ciudat sa vina asa dintr-o data la mine cel putin asa vad eu lucrurile. Adica nici nu te cunosc si tu vi deja la mine si ma ei cu vrajeala ca ma iubesti, incearca totusi sa imi dai de inteles prin gesturi mici pentru inceput ca sa vin eu la tine ca doar asta asteptati de la noi sa facem noi primul pas bine chestia cu primul pas nu e chiar o regula pentru baieti chiar si fetele pot face asta dar prin alt mod.

| Plato a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Cum adica prin alt mod? Si de ce?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Plato):

Tu chiar nu gandesti, incearca sa ii atragi atentia persoanei respective prin a te interesa de el/ea adica pune pe cineva sa il intrebe daca e singur/disponibil si sa ii ceara numarul de telefon s-au daca esti intr-un club ofera-i ceva de baut ca sa ii atragi atentia. Ori ar mai fi o solutie du-te la el/ea si bagate in vorba cu respectiva persoana incearca sa dicuti despre absolut orice subiect poate asa reusesti sa ii captezi atentia sa ii starnesti interesul.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Plato):

Cum adica "Si de ce?" pai intrebarea ta e "Cum ati reactiona daca o persoana pe care n-ati mai vazut-o niciodata v-ar spune ca e indragostit/a de tine si v-ar invita undeva?" nu era vorba de acea invitatie si sa cunosti respectiva persoana ca sa poti sa ii marturisesti sentimentele fata de ea/el tu ai uitat ce ai scris in intrebarea postata de tine.

| Plato a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Prietene, habar n-am ce tot zici.
Ai spus ca fetele pot face primul pas, dar diferit. Te-am intrebat cum adica diferit, si de ce diferit.
In rest... doar tu stii ce ai zis.

| Endoryus a răspuns:

M-as uita in jur dupa o camera ascunsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu suna deloc a realitate.

In mod normal de ce ar putea fi indragostit/a de aspect? E superficial Deci meritã ignorat, nu vad rostul sa spuna m-am indragostit Singura chestie e ca ii place cum arati si vrea sa iesiti undeva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe net poate as crede laughing
In realitate, dragostea aia ar putea fi doar atracție fizica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-aş da eject din prima.Nu ți s-ar părea cam prea dubios să vină unu' la tine pe care nu l-ai văzut în viața ta şi să îți spună direct că s-a îndrăgostit de tine şi să te invite undeva? Mi-aş spune în minte imediat că ăsta are ceva probleme la mansardă. Dacă vezi o fată pe stradă de care te "îndrăgosteşti" nu ar fi normal ca prima oară să încerci să intri în vorbă cu ea (cum,asta nu ştiu,e mai greu aşa pe stradă din senin să intri în vorbă cu una fără să pari un ciudat),să faceți cunoştință,apoi să ajungeți la diverse discuții banale, mai râdeți, mai glumiți, ea devine interesată, iar mai apoi poate o să vrea să țineți legătura.Acum,nu ştiu.Eu nu prea mă văd într-o situație de genul, dar până la urmă depinde de fiecare. Oricum, cred că orice fată normală la cap ar reacționa ca mine în situația descrisă de tine.

| Horus35 a răspuns:

N-aș știi pe unde să fug mai repede. Cât despre ieșit, eu sunt de fel prietenoasă și n-aș refuza să vorbim mai mult, dar mi-e teamă să nu-i dau speranțe false sau să îl amăgesc. Pe scurt să-mi înțeleagă greșit gesturile și să se simtă înșelat sau să creadă ca îi dau diferite "ocazii" și îmi bat joc de el. Cred că aș refuza cu părere de rău.

| Dece5 a răspuns:

Daca as fi liber si daca mi-ar place acea persoana, cu certitudine as dori sa o cunosc, poate se leaga ceva intre noi. Nu-mi place singuratatea.

| ciocanelul69 a răspuns:

Il scuipi. Glumesc, in Saptamana Mare e pacat, deci trebuie sa fiti cuminti.