| IloveSumme a întrebat:

Cum ati reusit sa va impacati cu persoana iubita dupa despartire? happy
Vreau cat mai multe povesti (poate ma ajuta si pe minewinking. sau cel putin.imi da mai multe ideei cum sa ma comport cu dansul.). Dau fundita >big grin

4 răspunsuri:
| antolicious06 a răspuns:

Pai... la mine a durat ceva timp, am stat cu un tip 8 luni de zile, apoi m-am despartit de el pentru ca ne-am racit si avea de gand sa ma insele, avand in vedere ca i-am dat papucii intr-un mod destul de urat (un sms la modul "HAI SA-TI SPUN UN SECRET ADIO!), tot eu am fost aceea care a doua zi voia sa se impace cu el plangea ca fraiera si il suna in disperare, dupa ce am vazut si fazele ca se saruta cu alta in fata mea deja turbam desii eram super happy de fata cu ei. timp de 4 luni cat nu ne-am vorbit deloc i-am facut o gramada de lucruri aiurea, si dupa 4 luni jumate ne-am impacat el m-a sunat, cum ar veni el a vrut sa ne impacam, nu stiu in continuare sper sa fie happt end laughing

| mgtow a răspuns:

Eu de la ultima despartire care cred ca o durat 3 luni am pus capac ma gandeam la ea dar pedegeaba aveam o minte proasta nu stiam incotro sa merg si cand aveam de gand sa ma impac am auzit ca e o curva mi-am dat seama f usor imi zisese ca a fost cu unu de 27 de ani ea avand 15 atunci jumatate de an parca. Am pus capac nici sa nu mai aud de ea am sters-o de pe mes si am decis sa raman singur pe viata

| 인스피릿 a răspuns:

Pai, dupa o relatie de 4 luni, ne-am luat adio intr-un mod destul de civilizat si frumos, pot sa zic. L-am pastrat in lista de messenger, desi nu ne mai intalneam pe afara (evitam locurile pe unde am umblat cu el). Eu eram putin racita cand ne-am despartit, si dupa 2 saptamani, intamplarea a facut sa ne intalnim cand m-am dus la magazin. A vazut ca nu ma simt bine si-a intrat in vorba cu mine. Se comporta foarte frumos si m-a intrebat cum imi mai merge, cum ma simt. I-am raspuns la fel de politicos. S-a oferit sa ma conduca pana acasa, am ezitat putin dar am acceptat intr-un final. Pe cand sa urc, m-a luat de mana si mi-a spus ca vrea din 'tot sufletul' sa ne impacam. I-am explicat ca nu se poate. De atunci incercam sa fim prieteni, dar nu ma simt niciodata in largul meu in preajma lui. Deci, povestea mea nu are un happy ending.
Si in legatura cu intrebarea ta, depinde. Tu cum vrei sa te comporti cu el? Vrei sa ramaneti prieteni sau vrei sa intrerupeti orice legatura?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin august m`am despartsit de prietenu` meu si am incercat sa il uit.mereu imi ziceam 'nu mai simt nimic pentru el' dar de fapt il iubeam.fooarte muult.Am incercat sa ies muult cu prietenele si cand credeam ca totul e pierdut si asa m`a strigat verisorul lui la geam ca sa ies afara ca vrea el sa vorbeasca cu mine.Am iesit si mi-a zis sa ne impacam.
Frumos, nu?laughing).
>:d