| Viviluka a întrebat:

Cum ati trecut peste prima dragoste? Eu m-am despartit de fostul prieten pentru ca l-am prins a mia oara ca m-a inselat. Daca cititi intrebarile anterioare va dati seama din ultimele 2. Mi-e greu sa trec peste. Vreau sa il uit dar prima dragoste se uita greu. Voi cum ati trecut peste? Eu nu vreau un alt baiat. Cu el sigur nu ma mai impac pentru ca deja il arata totii cu degetu si rade de el pentru ca actuala lui prietena nu e tocmai asa cum trebuia adica e grasa si urata si tiganca.Nu sunt genul care sa ma intereseze prea mult ce zice lumea dar nici in halul asta.Si-a batut prea mult joc de mine si nu vreau sa il mai iert. Voi cum ati trecut peste prima dragoste? Nu accept rasp " indragosteste-te de altcineva " pentru ca nu pot. adica nu prea ma mai atrage nimeni in ultima vreme. Eu inca il iubesc enorm dar vreau sa trec peste si sa uit de cat m-a facut sa sufar.
Si aveam aproape 1 an cu el.Nu e chiar asa mult dar m-am atasat mult de el si sincer il cunosc mai bine de cat il cunoste maikasa( nu prea se are bine cu ea). Stiu totul despre el. Mi-e greu sa il uit dar incerc din rasputeri

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Woow!
Incearca sa il uiti, nu ii mai accepta cuvintele sa iti patrunda sufletul, nu mai fi naiva! Incearca sa stai cat mai departe de el! te-a folosit stiu ca suna naspa dar ai fost jukria lui! arata-i ca nu iti pasa fi indiferenta desi stiu ca e greu, insa e spre binele tau, si fi mai receptiva la abordarile celorlaltri baieti, nu cred ca exista baiat care sa nu se dea la tine, trebuie sa fie ceva, nu este singurul baiat din lume! succes stiu ca poti!

7 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Buna,in cazul meu prima dragoste a fost in liceu,nu am uitat nimic dar chiar daca vei mai simti ceva pentru el,sincer cu timpul te vei obisnui fara el. Totusi tristetea care o simti nu va trece pur si simplu,de pe o zi pe alta,in general eu caut solutii si nu stau mult pe loc gandindu-ma la problema in sine. Sfatul meu este sa iti ocupi timpul cu plimbari,filme, cumparaturi, ce te relaxeaza iar timpul isi va spune cuvantul.In timp ce faci toate astea, zambeste pentru ca nu sti cum cineva se va indragosti de el si iti vei gasi urmatoarea 'dragoste'.

| Ecea a răspuns:

Prima dragoste. Tampenii si copilarii!
"il cunosc bine"
Pai cum poti sa spui ca il cunosti cand el te insala?
Trebuia sa te desparti de mult de el daca spui ca il cunosti,inseamna ca sti ce ii poate capul.
Un om care te insala inseamna ca nu este atras de tine,sau este obsedat sexual.
De trecut peste nu vad nimic greu,pur si simplu capul sus.
Ce-l mai important : NU IL SUNA,NU IL CAUTA NICIODATA,NU RAMANETI PRIETENI,DAI IGNORE,STERGE NR DE TEL,ORICE LEGATURA VIZUALA SAU AUDITIVA ITI FACE RAU.
Daca te nu mai poti,ia xanax,algocalnim, NU IL MAI CAUTA NICIODATA, daca te cauta evita orice discutie.
SI iti garantez ca in 2 saptamani s-a terminat totul.
E prea scurta si prea frumoasa viata ca sa te gandesti la altii inainte sa te gandesti la tine, dar probabil nu ai realizat acest aspect inca.

| porto89 a răspuns:

Buna sunt in aceeasi situatzie ca a ta.cu mici exceptzii.sunt baiat si numai ca eu am fost parasit nu i-am dat papaucii.aa si inca ceva la noi erau deja 2 ani jumate :-| DOAR daca vrei sa aprofundam PM :* kiss

| blondissima a răspuns:

Fie ca vrem sau nu doar timpul le vindeca pe toate.

| Guestbooss a răspuns:

Prima zi de dragoste.i-am traso ca lumea in toate pozitiile

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Prima iubire te invata foarte multe, dar prima despartire te invata si mai multe, e un proces dureros dar necesar in alegerea partenerului potrivit.
Inainte sa iei o decizie in cea ce priveste dezvoltarea relatiei, trebuie sa te gandesti daca iti poti petrece restul vietii impreuna.
Daca actionezi impotriva acestei gandiri, si crezi ca persoana se va schimba si tot faci compromisuri, te amagesti singura, te ranesti singura, te minti singura, si iti pierzi timpul, o persoana nu se schimba niciodata!
Daca te inseala odata, te va insela din nou, daca iti da o palma, iti va mai da o palma, tot ce face, eventual si inevitabil, se va repeta, asa este omul, asa va fi mereu.

In timp relatia trebuie sa se bazeze in primul rand pe respect si incredere, ca sa reziste, ca sa fi fericita.

Eu iti doresc sa faci o alegere buna si sa ai parte de o persoana care sa te completeze si sa te faca fericita.

| SabinaS a răspuns:

Iesi cu fetele.distreaza-te.iesi cu multi baieti(nu sa te indragostesti doar la vrajeala).fii nebuna si-ti trece sigur ca doar nu-i ultimul baiat din lume.sunt atatia.de toate felurile...culorile...marimi tot ce vrei laughing