| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Cum ati vrea sa va atraga persoana iubita ca gresiti? Pentru ca oricum a-i da-o, tot un repros ramane! Care e metoda cea mai buna de a spune ce te deranjeaza la persoana iubita?

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Totul incepe cu o fire calma si iubitoare. Un exemplu : Iubire, vreau sa iti spun ceva, ma framanta de ceva timp si nu stiu cum sa iti spun. Nu vreau sa te superi pe mine. Si apoi ii spui ce vrei sa ii spui. Trebuie in primul rand sa ii arati ca asta afecteaza relatia si ca asta conteaza, nu ca te deranjeaza pe tine. Trebuie sa stii cum sa pui problema.

| Zenithf a răspuns:

Nu este, intotdeauna este foarte greu sa faci lucrul asta persoanei iubite si intotdeauna lucrul acesta o va rani.
Cu mult tact si intelegere din partea ambelor parti si pot lamuri toate lucrurile, dar nu va fi niciodata usor. :-\

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Se poate să-ţi atragă atenţia şi totuşi să nu sune ca reproş. Depinde cât de calmă e persoana respectivă şi cum ştie să aducă în discuţie subiectul respectiv. Sincer mie mereu mi s-a părut o modalitate ok să îi sugerezi să faceţi o listă amândoi, tu pentru el şi el pentru tine. Cu ceea ce nu îţi place şi ai vrea să îmbunătăţeşti şi ceea ce îţi place la el şi invers. Cele de la rubrica "nu îmi place" nu vor mai fi considerate un reproş ci doar simple sugestii şi e bine pentru că aşa aflaţi mai multe unul despre celălalt, ce-i place celuilalt la tine! Poate părea de copii dar e folositoar! Încearcă! Baftă!

| Hmmmm a răspuns:

Am avut multe momente in care m-au deranjat anumite lucruri la persoana iubita. un timp i le-am aruncat in fata ca p niste reprosuri, dar nu e bine asa.
am invatta ca e mult mai ok sa stai d vb cu el despre asta cu calm.in loc sa ii trantesti in fata ce te deranjeaza si sa tipi la el mai bine ii explici dc te deranjeaza chestia aia, il rogi sa se schimbe. daca zici cu calm ce te deranjeaza, explici dc te deranjeaza si zici in ce directie ai vrea sa se schimbe si il lasi si p el sa isi zica parerea e mult mai bine.asa nu o sa se simta atacat ca si atunci cand ii trantesti ceva in fata si nu ii dai senzatia ca ii reprosezi ceva.
deci, metoda cea mai buna d a zice ce te deranjeaza e sa discuti despre asta cu calm cu iubitul tau.calm in asa fel incat sa nu se simta atacat si sa nu simta nevoia sa se apere d cva.asa eviti si o cearta.

| andradat a răspuns:

Draga mea spune totu pe fata, nu ar avea de ce sa se supere ca stie ca nu o faci cu intentii rele sau ascunse. Si mai ales, stie ca il iubesti.
Si daca chiar e sa se supere, doamne fereste, povesteste'i ce iubesti la el si ca chestia asta care te deranjeaza nu e asa mare lucru doar ca tu esti mai altfel putin sau chestii de genu. Baga muuulta vrajeala ca are unde sa incapa!
Cu baietii tresa stii asa cum sa te joci, chit ca e vorba de dragoste.batting eyelashes Se si poate numi un mic joculet deal vostru.
Siii, roaga'l sa iti zica si el ce il deranjeaza la tine, pana la urma urmei o sa va radeti amandoi de chestia asta. Succes :*

| Angel977 a răspuns:

Cea mai buna metoda de a spune ce te deranjeaza la persoana iubita e sa i-o spui direct dar cu multa tandrete si sa ii spui ca nimeni nu e perfect pe lumea asta, ca toti avem unele defecte dar trebuie sa le reparam.Ai putea sa ii spui persoanei iubite ca o vei ajuta(daca poti)sa repare acel lucru care te deranjeaza la ea?

| Nimic special a răspuns:

Iti iei inima in dintii si da`i cartile pe fata.

| lovehurts a răspuns:

Buna, cred ca cel mai bine este sa ii zici in fata tot ce te deranjeaza, daca ti la el, sau la ea.( nu stiu daca esti fata sau baiat) totul va fi in regula pentru ca veti trece impreuna si veti incerca sa rezolvati problema... acum ramane la apreciarea ta ce vei face, dar ce mai simplu este sa ii zici in fatabig grin

pupici, lolly