Nu prea exista legatura intre apetit sexual si confesiune.
Eu zic sa inveti sa te intretii pe tine, apoi ai timp sa le intretii si pe altele, pocaite, nifomane sau cum or fi.
Prost raspuns
Pe masura intrebarii...
Ca sa atragi o pocaita trebui sa mergi la Biserica,sa fii bisericos si sa iti insusesti toate principiile religioase pe care le promoveaza Biblia sau religia crestin-ortodoxa.
Cum atragi o pocaita?
Trebuie sa fii un baiat bun, cuminte si sa mergi la Biserica des si sa mai stii sa faci lucruri prin casa.
Acum depinde si de pocaite, sunt multe pocaite care lucreaza si sunt femei de succes.
Uite, spre exemplu, o vecina de la bunicii mei e pocaita si era olimpica la chimie in liceu si acum studiaza arhitectura.Asa ca pe multe nu e nevoie sa le intretii tu.
Sincer eu cred au si ele pofte sexuale dar numai spre tine.
Sunt și ele tot femei. Nu sunt mai prejos sau mai presus cu nimic din punct de vedere sexual, față de alte femei. Și de ce ar fi?
Și la ce te referi când intrebi "cum trebuie să le întreții"?
Pai știm cu toții că femeile trebuie întreținute cu bani altfel îți dau papucii
Și da și nu. Adică tu crezi ca o relație înseamnă doar sa pompezi bani în femeie? Păi aia nu e relație. Ești doar un sugar dady pentru ea. Acum nu știu cu ce fete ai relaționat tu și ce experiente ai avut, dar a băga bani în femeie tot timpul, că stai cu frica că dacă nu bagi bani, te lasă femeia, e cel putin ciudat, să nu zic masochist.
Pai in primul rand absolut nici-o femeie nu ar fi in relatie cu un caraghios fara bani si masina, care nu poate scoate femeia la restaurant sau in oras, shopping in mall etc. in al doilea rand orice femeie vrea sa se laude cu lucrurile pe care partenerul i le-a cumparat mai ales de 8 martie ziua ei valentines etc, in al 3lea rand nu conteaza cat de urata e femeia tot are standarde
Foarte corect. As zice 80% din femei gândesc cam așa. Dar sunt și femei pentru care banii, mașină, casa nu contează pentru că au deja acele bunuri și servicii. Pentru aceste femei contează doar bărbatul.
Fetele pocaite au par corporal, sper ca nu te deranjeaza. Altfel is ninfomane rau ca nu stiu sa se masturbeze