Pai la inceput eram doar simpli amici.Nu ne suportam, nu era zi sa nu ne certam.A trecut un timp si nu stiu cum s-a intamplat ca am devenit mai uniti, ne-am imprietenit si am devenit prieteni.Cu timpul am inceput sa simtim ceva unul pentru altul, insa nici unul din noi nu avea curaju sa spuna. Dupa 3 luni mi-am luat inima in dinti si i-am spus tot ce simt pentru el.A fost bine.Am format o relatie timp de un an.A fost o relatie frumoasa, minunata. Aveam mici certuri dar treceam peste ele si totul era bine.Nu imi inchipuiam viata fara el si nu as fi aceptat ideea sa il pierd, insa cum stim ca orice inceput are si un sfarsit l-am pierdut.Am pierdut persoana care o iubeam cel mai mult pe lumea asta,persoana care m-a ajutat sa merg mai departe, care era langa mine mereu, care m-a invatat ca uneori viata nu este cum ne dorim noi, care zambeam doar cand ii auzeam numele s-au il vedeam, persoana pentru care as fi facut orice
Am facut pasul spre o relatie dupa ceva timp. Oricum fostul tot in inima mea a ramas si mereu imi amintesc cu drag momentele petrecute impreuna
Hmm..am avut cateva relatii, dar doar una mai importanta. Ne-au facut cunostinta niste prieteni vreo luna cam asa eram amici, ne apropiasem si intr-un final el a facut primul pas.
Tu parcă eşti acela care nu mai credea în cuvântul "dragoste". Ce s-a întâmplat cu tine? Te-ai îndrăgostit? Ai renunţat tu la călătoriile cu tirul?
E nehotărât și nu știu ce vrea asta ast e problema, nu trebuie să îl judecăm, va găsi el o fată și își va schimba părerea!
Nu îl judecam, doar am întrebat. Nu-mi place să judec pe nimeni indiferent ce face şi ce a făcut. Mi s-a părut o schimbare radicală pentru că peste tot spunea că nu mai există "dragoste adevărată" şi părea profund dezamăgit de lumea-n care trăia.
Aşa este, va găsi el pe cineva. Mult succes băiete!
A nu am zis că îl judeci tu m-am exprimat prost..scuză-mă, știu postările lui am mai discutat pe teme de-ale lui...
Atunci tu eşti vinovatul că m-ai pus să scriu atât explicându-ţi ce şi cum. Ha ha ha, don't worry!
Faci mușchi la degețele
Lol. Ai vrea tu să mă vezi cu nişte degeţele musculoase.
Ba cred in iubire, dar nu cred in fete e o diferenta
Da numai exista dragoste adevarata numa interese
Nici în mama ta nu crezi? Ea este o dovadă pură că mai există iubire.
Există şi dragoste adevărată, dar trebuie să ştii să o obţii şi să o preţuieşti la rândul tău cu adevărat.
Cand am sa dau de ea am sa cred, mama mea a trait in alte vremuri
Îţi doresc să dai de ea şi să îţi schimbi părerea. Nu le mai băga pe toate în aceeaşi oală că nu toţi care intră în Bucureşti sunt bucureşteni, cum nici toţi care intră în Biserică sunt credincioşi...
Bine,cand o sa gasesc imi voi schimba parerea
Frumos raspuns!
Mulţumesc mult.
La 14 ani mi-am cunoscut primul iubit. El era mai mare decât mine cu 2 ani şi încă îndrăgostit de fosta iubită. Am trecut prin multe despărţiri şi împăcări toate bineînţeles după bunul lui plac eu fiind foarte copilăroasă în vremea aceea, până când am împlinit vârsta de 18 ani şi nu am mai putut continua aşa. Între timp îl cunoscusem pe el, actualul meu iubit, datorită căruia am reuşit să ies din acel cerc care mi-a mâncat toţi anii de liceu Pe lângă faptul că actualul meu iubit e mai mic decât mine cu un an, e mult mai matur decât primul, deşi nu am încercat niciodată să-i compar, din contră, mă bucuram de fiecare dată când realizam cât sunt de diferiţi. El e cel mai frumos lucru pentru mine, datorită lui m-am regăsit, pot să zic că e îngerul meu. În prezent avem 1 an jumate şi suntem foarte fericiţi
UnkownHD întreabă: