"A calca pe cineva pe coada" inseamna a provoca suparare si neplacere cuiva.In cazul acesta, unui baiat.Si cum poti sa calci pe coada un baiat?
Depinde si ce fel de baiat este. Unii urasc sa fie contrazisi,urasc ca partenerele lor sa le spuna ce sa faca(sau sa ii tina sub papuc), urasc ca tu sa nu faci sex cand vor ei, unii urasc ironiile si mistourile la adresa lor.
Bafta la "calcat pe coada" !
Ma uit acum in pantaloni, da nu gasesc decat un singur lucru care ar putea semana cu o coada sigur au baietii coada? inseamna ca m-am nascut handicapat.
Daca si baietii au coada eu m-am nascut handicapat? Si depinde de ce personalitate are el. Eu de exemplu ma simt "calcat pe coada" daca cineva face misto de mine sau daca cineva imi spune tot timpul ce sa fac.
Daca esti cu el ii poti zice ca l-ai inselat sau ca noaptea trecuta in timp c evb cu el erai la alt cineva sau chesti din astea iar daca sunteti doar amiciil bati la cap cu un subiect toatal urat de baieti ex: justin biber
Da. Chiar ca il uram pe justin biber. Sau o uram. Mai bine a 2-a varianta
Pai cum sa zic difera de la baiat la baiat...pe mine nu reuseste nimeni"sa ma calce pe coada"nu ma enervez usor, dar tu dc ai vrea chestia asta? tzia facut cv baiatul ala si vrei sa te razbuni? ce rau ti-a facut de vrei sal enervezi?
Nu inteleg in ce sens te referi... Parerea mea este ca indiferenta doare cel mai rau`. Daca este vorba despre un baiat pe care il placi si vrei sa il enervezi, parerea mea este sa nu o faci. Baietii sunt mult prea orgoliosi incat sa treaca cu vederea peste ceea ce le facem noi, fetele. Daca este vorba despre un baiat oarecare, ataca-l exact cu ceea ce stii ca nu ii place.
Daca este vorba de "cum ai putea inerva un baiat"; pai pe mine ma irita foarte tare cand o fata incepe sa faca mistouri de mine (despre orice: raspunsuri/vorbit/activitate/prostime) si in momentul acela sa mai bage si o porecla penala (cireasa dupa tort) si nu ma lasa sa mai scot niste argumente. Ma rog, la mine trebuie oleaca de pretentii ca nu ma supar la orice. Dar poti incerca, sper ca am fost de ajutor
Pur si simplu nu il baga in seama. Daca este integrat in grupul tau de prieteni incearca sa te imbraci mai sexy si sa nu il bagi in seama. Sau cand sunteti mai multi incearca sa il faci gelos.
Sper sa te ajute :*. Succes.
AdiSt întreabă: