Atata timp cat nu e fortata,violata, amenitata e ok, stii care e faza traim intr-un sistem opus naturi noastre umane aceste fantezi sunt vazute ca o rusine in fapt mereu in religie femeile erau doar niste obiecte de facut copii atat, menstruația fiind cv urat, dar de ce? E foarte mult misogin in Romania, daca o fata vb de sex e tarfa, daca e virgina e tarfa, daca refuza baieti e tarfa, intelegi femeia este foarte prost vazuta, asta e Romania
O... bdsm.
Pai na, fiecare cum fanteziile sale. Daca asta le place, atunci asta este, nicio parere, daca in rest se comporta normal.
Am o parere okey daca asa le place, daca gasesc un partener potrivit, este foarte okey.
Imagineaza-ti ca ai o functie de conducere la munca unde e necesar sa iei decizii, sa supervizezi munca altora, daca iese rau e vina ta, daca iese bine e meritul echipei si apoi acasa trebuie sa stii ca sunt platite chiria, facturile, ca masina are revizia tehnica, ca ai pus apa la flori, e mancare in frigider, ratele sunt la zi si sa nu uiti sa aduci copilul de la scoala.
E asa de relaxant ca macar sexual sa preia altcineva controlul.
Nu am cum sa le clasez in vreo categorie, pur si simplu le place si atat, e clar ca singure nu pot sa o faca, asa ca si barbatilor le place sa le faca asta, daca au un acord.
Ceea ce descri tu face parte din BDSM(cauta pe google), asa e si prietena mea. La inceput nu am fost de acord cu asta, parea ciudat. Dar te obișnuiești. Pana la urmă nu iti cere sa o omori ) (pare deplasat putin subiectul dar no) încercați să ajungeți la un comun acord daca nu. Eu iti fac asta, tu imi faci aia
Pai cine e potrivit pentru asa femei, nu fuge, chiar vine ca ii place, deci e f okey, sunt normale in felul lor.