O sa se convinga singura cand vine momentul. Saruturi la a treia intalnire e mult prea devreme. Mai ai si tu rabdare o luna-doua.
Spune-i: Ok, sunt de acord cu tine, ne cunoastem. dar un sarut nu are nici o treaba cu personalitatea mea sau felul meu de a fi. Ori esti prietena mea, ori nu? si gata. daca nici acum n vrea, inseamna ca e loca.si locul ei e in alta parte.
Spunei: Ok,sunt de acord cu tine,ne cunoastem.dar un sarut nu are nici o treaba cu personalitatea mea sau felul meu de a fi.Ori esti prietena mea,ori nu?si gata..daca nici acum n vrea,inseamna ca e loca..si locul ei e in alta parte .
Ei... o fi ea mai timida Dar lasa, ca o sa vina cand n-o sa se mai dezlipeasca de tine. Dar tu? fura-i un sarut. ce astepti, sa-ti zica ea "hai sa sarutam"? fi putin mai indraznet Data viitoare, pun pariu ca nu mai scapa
Ei... o fi ea mai timida Dar lasa, ca o sa vina cand n-o sa se mai dezlipeasca de tine..Dar tu? fura-i un sarut..ce astepti, sa-ti zica ea "hai sa sarutam" ? fi putin mai indraznet Data viitoare, pun pariu ca nu mai scapa
Ei... o fi ea mai timida Dar lasa, ca o sa vina cand n-o sa se mai dezlipeasca de tine..Dar tu? fura-i un sarut..ce astepti, sa-ti zica ea "hai sa sarutam" ? fi putin mai indraznet Data viitoare, pun pariu ca nu mai scapa
Este ea mai timida si de aia face asa Asteapta sa se acomodeze cu tineSi explica-i ca un sarut nu afecteaza nimic
Intreab-o care sunt valorile ei. Poate nu merge de mana decat atunci cand isi da seama ca va fi o relatie de durata. Parerea mea sa incerci sa o cunosti ca persoana, care sunt lucrurile de care e pasionata, care sunt visele ei, ce-si dorste de la viata, cum vede o relatie de dragoste. Eu am dat primul sarut la peste 100 intalnire cu cineva, fetele sunt diferite.
Esti primul ei prieten! Sau primul cu care se va saruta! Nu iti spune lucrul asta... e najpa.am stat 10 luni cu un baiat asa doar ne pupam ma jur si pana la urma mi-a zis... ori ma saruti ne despartim...stiu ca pare penibil dar in fn...ai putina rabdare! nu cat a avut prt meu cu mine desi eu aveam 14 ani si el 18 nu era *** sau ratat sau urat... dar a stat cu mine pentru ca ma vedeam cuminte . succes!
Eu cred ca tu ar trebui sa faci un prim pas. Poate ca ii este frica, se gandeste ca daca la primele intalniri va sarutati, relatia va evolua mai tarziu prea mult. Incearca sa vorbesti cu ea, poate ca esti primul ei prieten...
Hehe. ce aiurea.
Du-te si tu cu ea intr-un parc.intr-un loc mai retras pe o banca.si incearca sa o saruti. daca vezi ca tot te evita: " da ce-i cu tine fata? esti speriata de bombe? .doar nu te mananc" .plus ce a zis nony. ori esti prietena mea. ori daca nu du-te la manastire.
PS: deja ma gandesc cat trebuie sa stai dupa ea pana la pasu celalalt
Pai prietena ta in ce sens? Ca dupa cum se vede, sunteti doar amici. Incearca sa o convingi sa-ti zica de ce nu vrea sa o saruti. Poate nu esti pe placul ei si nu vrea sa-ti zica, sau alt motiv ( niciodata nu o sa cunosti femeile ) Succes.
Woa probabil esti primul ei prieten... chiar si asa. cam urat~ ar trebui sa aveti o discutie sau poate nu prea te place...
Ce varsta aveti de va blocati in astfel de situatii? Ca pana la urma ce legatura are un sarut sau o tinere de mana cu caracterul unui om? Poti tine de mana si un simplu prieten, asa ca nu e cine stie ce tragedie.
Poate k nu s-a mai sarutat pana acum cu cineva si ii e frica sa nu te dezamageask sau sa-ti faci o impresie gresita despre ea(poate) si cu tinutu de mana poate ca ii e rusine, nici mie nu imi place cand se uita lumea la mine sau ii e rusine cu u, si cum au spus si ceilalti, furai un sarut asa e cel mai bine, succes, sa ne spui ce ai reusit!
Bro...Asculta-ma.Si eu am avut exact acesi pb ca si tine...Numai ca eu vb mai mult cu fata respectiva doar ca vb prin sms
M-am sarutat de cateva zeci de ori cu ea in vreo juma de ora si pe la sfarsit a fost si un "mozol" dar scur ca sa tras.nu era in pozitie buna cica!
Seara mi-a zis in sms ca i-a placut si ca sunt dulce
dar culmea e ca nu mai vrea sa ne sarutam!
am tot aburi-o si vrajut-o si i-am zis ca dca nu imi da ea un sarut il fur eu.si spre surprinderea mea mi-a raspuns. daca reusesc sa ii fur un sarut mai prrimes unu "lung"!
frate nu pot sa-ti zic decat bafta!
00Andreea008 întreabă: