În relația cu fostul iubit la început făceam naveta cu autobuzul, pe urma imprumutam frecvent de la patron un opel astra in care mergeai ca flinston la cat era de putred, ca sa nu mai vorbim de ierni întregi cu scuterul de ne îngheța sufletul făcând 30 de km de naveta.
Nici in actuala relație nu am avut masina la început.Si am schimbat 3 vechituri bătrâne si defecte ca nu ne permiteam una mai scumpă si buna, dar ne-am iubit, respectat și am apreciat că avem si atat si ca ne descurcam sa le reparam noi si sa mai facem un drum.
Daca nu se intampla asta nu ti merita relația.
Eu zic sa mergi cu una mai veche. Oricum s-a termina intalnirea o sa stii daca vrei sa fii cu fata aia sau nu.
Fetele ne vad asa
1, bun de iubit=conteaza aspectul fizic, e proba eliminitoare
2, bun de tinut in zona prieteniei =esti ca o fata pentru ele, nu sunt atrase de tine fizic, esti doar un catelus
3, bancomat = nu sunt atrase de tine fizic dar nici bun de catelus asa ca iti ofera sex pe bani
desigur unele nu sunt sigure,hotarate de ceea ce vor,fetele sunt mai nesigure,nehotarate,de asta conteaza tu ca mascul sa fii lipsit de frici, sa fii mascul nu o fata, dar chiar daca esti timid si cuminte si frumos te vor accepta, invers urat, sigur pe el nu merge, dar barbati frumosi au o doza mare de testoron ceea ce le face mai violenti
Eu in locul tau m-as fi dus cu Dacia 1310 break, e de epoca, daca o iei si o vei intretine scoti bani frumosi pe ea daca o iau colectionarii.
Pai ce treaba ar avea? Daca este materialista si pune pret pe asta, probabil ca nu prea bine.
Daca nu este, si pune pret pe alte lucruri, cum ar fi intalnirea propriu-zisa cu tine, atunci totul bine si frumos.
Nu mai judeca inainte
Du-te cu mașina, dacă e profitoarea si pune acent pe bani, nu o sa te mai caute
Iar dacă e fata seriosa nu o sa pun preț pe masina ta ci pe caracterul tau
Pai daca e Logan din 2018 costa minim 7 mii euro deci du-te cu incredere
ca o sa reactioneze bine fata
Dacia ta e mai buna decât mersul cu tramvaiul nu ca am o problema cu asta, dar care e problema cu Dacia ta? E o mașină care își face treaba, asta contează. Nu te uita la oameni care au fițe
Dacia din aia antica cum am vazut in clipuri la MIRCEA BRAVO, te duci cu asa ceva o dai gata! garantez
Uber tati... Uber Select...nici nu te faci de ras si arati si ca ai un pic de clasa
M am întâlnit cu unu cu porsche și nu știam cum sa scap de el...
Am stat cu unu fara carnet și nu am realizat când au trecut 3h.
Depinde de tine...