Buna,
Problema ta e la ordinea zilei. Sunt multe bisexuale pe lumea asta insa nu au taria sa recunoasca asa ca tu esti de apreciat. In legatura cu intrebarea pusa, a nu se confunda bisexualismul cu lesbianismul. Asa ca mi se pare f normal sa iti cladesti viata alaturi de un baiat pe care sa il iubesti si cu care sa poti comunica. De asemenea care sa te si satisfaca prin penetrare ca la urma urmei nu e acelasi lucru cum e cu o femeie ...nu? Sunt atatea amintiri frumoase petrecute impreuna asa ca e pacat sa va certati pentru niste lucruri normale, comunica cu ea si fi cat se poate de deschisa. Iar daca inca mai simti ceva pentru ea, sfatul meu e sa mai dormi noaptea din cand in cand la ea, fa-ti fanteziile, asculta-i problemele, probati haine sau dati jos haine dar nu uita ca si barbatul e important intr-o casa. Hmmm si daca simti ca viata e monotona poate incerci si ceva in 3, daca e de acord si ea! Viata e frumoasa traieste-o!
Buna, eu iti dau un sfat...vb.cu ea si spune-i ca doresti sa va intelegeti bine ca prietene si sa iti vezi de relatia cu prietenul tau.Eu zic ca e mai bine asa, ai zis ca tii la el, mai bine discuta cu ea, incerca sa clarificati totul, spune-i unde a gresit si cu ce si recunoaste-ti si tu greselile, mai bine sa fiti prietene bune si sa ramai cu iubitul tau.Adica sa nu mai fi impreuna cu ea, sa nu te impaci cu ea ca iubita, ci ca o amica.
Totusi e viata ta si ar trebui sa faci ce iti spune inima. E decizia ta pana la urma ce vrei sa faci. Dar fiind colege de banca si avand o relatie inainte, eu cred ca mai bine ar fi sa uitati ce a fost, sa lasati in urma supararea si sa fiti cum ati fost voi mai demult...prietene bune.
Am si eu o mica intrebare pentru tine: tu crezi in Dumnezeu?
Si raspunsul meu depinde de raspunsul tau.
Lasa orgoliu la o parte ca dati amandoua in penibil.Gandeste-te ca o vei vedea in fiecare zi si cu cat va jucati mai mult de-a sorecele cu pisica cu atat va intindeti nervii la maxim. Tu ar trebui sa faci primul pas pentru ca tu ai inselat-o. Zic si eu
Bi ce? bipolara, bizonala?
Poate isi dorea sa fie contactata in timpul vacantei sau sa va petreceti vacanta. Si din cauza ca esti orgoliosa o sa pierzi tot ce iti este drag.
Poate fata nu stie ce sa faca, sau nu stie daca ceea ce ales este bine. Poate ii este frica ca va afla toata scoala de voi doaua.
Cel mai bine este sai ierti greselile si sa vb maine dupa ore intr-o zona mai retrasa ce o framanta, tot ce ii este frica (nu te mai gandi la tine). Poate nu mai are orientarea asta.
Si cel mai bine incaz ca se va intampla din nou unele chesti incearca sa nu mai ceri explicati.
Pai ce sa iti zic, daca tineti una la alta si va iubiti cred ca va impacati, eu zic sa lasati orgoliile deoparte si sa lamuriti totul intre voi si sa nu stati in banca ca doua statui fara sa comunicati una cu alta, e ciudat...