De obicei acesti barbati isi aleg singuri femeile...sunt vanatori de ocazii... Avand atatea calitati, la care n-au prea contribuit, nu respecta nimic...ci pur si simplu iau, folosesc si abandoneaza...nu au respect pentru nimic si pentru nimeni, chiar nici pentru ei insisi ...traiesc momentul si nu sunt responsabili de faptele lor, asteptand sa vina taticul, sau rezolva orice cu bani... fara implicare emotionala...
Ai vrea oare sa petreci macar si cateva zile langa un asemenea om? ...pretul ar fi prea mare pentru tine...
Incearca sa-ti folosesti inteligenta si simturile si gaseste-ti un baiat care sa te faca fericita...sa simti ca ai pe cineva langa tine, care se implica in viata ta cu responsabilitate si care iti va dovedi ca te iubeste!
Eu am cucerit un om de afaceri(frumos, destept, cu destule finante si fermecator) doar prin zambetul meu. dar ca si Brigaela, nu era genul de barbat pe care mi-l doresc!
Ai ajuns rau daca vrei sa fii una dintre cele care "stau la coada" dupa el...
De atras e simplu doar ca imediat ce l-ai cucerit, va apare alta ca si tine care il va atrage si tu veu pleca cu un şut de rigoare dat undeva, ce probabil iti va produce oarece dureri. De obicei fetele au parte de un asemenea barbat care este de fapt un bun comun al tuturor care viseaza si cuceresc la fel ca tine. Tu vrei un barbat pentru tine sau pentru toate fetele care gandesc la fel ca tine?
Daca esti suficient de sigura pe tine, draguta si desteapta poti sa-l ignori cucerind pe toata lumea care-l inconjoara. Vei fi prima care nu se va uita la el ca la un mar copt. Iar daca incearca sa se apropie nu trebuie sa-i fie foarte usor... chiar daca inima iti spune altceva
Ca sa ajungi sa t placa un baiat "bogat" trebuie sa ai ceva aparte. sa fi cu ceva mai presus decat celelalte fete. gandeste-te bine la tine si gaseste ceva ce e numai al tau, ce altele nu au
Tre sa fi foarte buna la corp. si sa te duca si capu` putin. Si cand il cuceresti, se culca cu tine si te lasa Sau merge cu 2 in paralel
Eu iti spun un singur lucru:fii tu insuti pentru ca cineva te va observa si vei avea surpriza sa fie acela baiatul potrivit
Dc ai vrea sa fie bagat in seama de toata lumea? dc te atrage asa mult popularitatea unui baiat? daca ai si tu calitatile lui, .nu neaparat si banii lui, teoretic ai avea ceva sanse
Daniela_6859 întreabă:
Anonim147943 întreabă: