| cristina_4459 a întrebat:

Cum credeti ca e mai bine sa renunt la persoana iubita sau la parinti? stau cu el de 4-5 ani si inca n-am reusit sa-i conving pe parintii mei ca-l iubesc si ca ma iubeste...acum cateva zile m-a vazut tatal meu cu el si a facut scandal...acum mi-au zis sa aleg intre ei sau el...priet meu mi-a zis ca pot sa ma duc la el cand vreau... ce sa fac? mai sunt cateva zile si se intoarce tatal meu d la lucru si nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Parintii intotdeauna au cele mai bune intentii pentru copilul lor.Probabil ei vor sa te stie cu facultatea terminata, pe cont propriu, la casa ta, doar ca inca te mai considera fetita lor si vrei nu vrei, trebuie sa recunosti ca esti dependenta de ei.Probabil ca esti razvratita impotriva lor si nu poti sa concepi sa renunti la prietenul tau pentru ei.Totusi,respecta-i,comunica cu ei si spune-le exact ce simti, care este situatia, nu cred ca nu te vor intelege.Afla ce ii nemultumeste cu privire la aceasta relatie si cadeti la un acord comun. Poate iti neglijezi scoala, familia si ei sunt deranjati de asta.

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin cea ce treci tu am trecut si eu si acum sunt fericit si cu doi copii si cu parinti ma inteleg dar ca sa ajung pina aici m-am zbatut foarte mult cu ei, asa ca dragostea a invins chiar daca am avut multe piedici multi ani eu nu mam dat batut nici odata si nu mam luat dupa ei.Sunt cu fiinta pe care am ales-o sa traiesc pina mor, chiar daca suntem saraci noi ne iubim si asa pentru ca nu bani fac fericirea si nici parinti. Dar sa fi sigura pe ce alegi ca nu cummva mai tirziu sa regreti.Sa sti ca parinti pot sa uite mai tirziu cind dte va vedea fericita alaturi de persoana iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va iubiti mult parerea mea este sa te muti la el pentru ca 4-5 ani e ceva timp.
e drept ca parintii te-au crescut dar cand esti mare deja trebuie sa fii pe propria raspundere. cum exista sa nu te lase parintii sa fii ca el? nu inteleg acest lucru si nu voi intelege niciodata. dupa parerea mea du-te ca el si eu tot in situatia asta am fost ca a trebuit sa aleg intre parinti si prietenul meu si l-am ales pe el. mult succes si vezi ce alegere faci...