| biby29 a întrebat:

Cum credeti ca este mai bine, sa ai prieten sau sa fi singura? spun asta pentru ca baietii din ziua de azi nu prea mai stiu sa iubeasca o fata si isi bat joc.

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Baietii sunt un rau necesar, niciodata nu te vei simti implinita daca nu iubesti. Sunt unele satisfactii care le poti avea cand esti singura dar asta tine doar de varsta. Cu timpul simti nevoia sa ai pe cineva cu care sa impartasesti momentele frumoase si momentele dificile din viata ta, sa stii ca poti apela la cineva. Astea sunt etape din viata noastra pentru ca sunt momente in care consideram ca ne descurcam mai bine daca suntem singure si sunt momente in care avem nevoie de prezenta unei persoane de sex masculin.
Cum sa nu simti nevoia unei mangaieri, cum sa nu iti doresti sa primesti flori aproape in fiecare zi, cred ca tu nu ai gasit inca persoana potrivita tie. happy

13 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Hey. nu generaliza! ba sunt baieti care stiu sa iubeasca o singura fata, sa o faca sa se simta fericita.

| lia a răspuns:

Ma bucur ca te-am putut ajuta cu raspunsul meu happy

| Linda a răspuns:

Experienta mea si a prietenilor mei arata ca e bine sa ai prieten atunci cand peste 1-4 ani te poti casatori cu acea persoana. Eu am devenit prietena cu actualul meu sot cand aveam 22 de ani, inainte am cunoscut multi baieti. In perioada de formare, de cunoastere a cat mai multe tipuri de oameni, de ce sa fii legata de o relatie si sa nu fii libera sa cunosti cat mai multe persoane ca amici? Vezi exemplul lui anikutzic94 ca numai o fericire nu e. Multa rabdare.

| Linda a răspuns:

Experienta mea si a prietenilor mei arata ca e bine sa ai prieten atunci cand peste 1-4 ani te poti casatori cu acea persoana. Eu am devenit prietena cu actualul meu sot cand aveam 22 de ani, inaite am cunoscut multi baieti. In perioada de formare, de cunoastere a cat mai multe tipuri de oameni, de ce sa fii legata de o relatie si sa nu fii libera sa cunosti cat mai multe persoane ca amici? Vezi exemplul lui anikutzik94 ca numai o fericire nu e. Multa rabdare.

| JustMeFlory a răspuns:

Depinde de cum iti place tie sa fi.singura sau cu gagic.ai dreptate ca baieti din ziua de azi sunt mai badarani dar daca jung sa tina la tine se vor schimba! pur si simplu...asta e natura lor! Desi... daca esti adolescenta(15-18 ani)ti'as recomanda sa stai singura.la varsta asta trebuie sa ai alte ocupatii nu sa stai sa ii dai raportul lui x ca te duci acolo, de ce te duci, cu cine etc etc.eu una am o rel de 2 ani...si ar fi trebuit sa stau singura in perioada asta(am 17 ani)deoarece acum ne formam, trebuie sa invatam si sa ne tinem de scoala.acum e prea tarziu sa dau inapoihappydesi nu regret nimic! este alegerea ta! sper sa iti gasesti un baiat care sa merite si sa tina la tinewinking

| JustMeFlory a răspuns:

Depinde de cum iti place tie sa fi.singura sau cu gagic.ai dreptate ca baieti din ziua de azi sunt mai badarani dar daca jung sa tina la tine se vor schimba!pur si simplu...asta e natura lor!Desi...daca esti adolescenta(15-18 ani)ti'as recomanda sa stai singura.la varsta asta trebuie sa ai alte ocupatii nu sa stai sa ii dai raportul lui x ca te duci acolo,de ce te duci,cu cine etc etc.eu una am o rel de 2 ani...si ar fi trebuit sa stau singura in perioada asta(am 17 ani)deoarece acum ne formam,trebuie sa invatam si sa ne tinem de scoala.acum e prea tarziu sa dau inapoihappydesi nu regret nimic!este alegerea ta!sper sa iti gasesti un baiat care sa merite si sa tina la tinewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Moneyandfame a răspuns:

Si acum e bulversata...nu stie care dintre cele 2 raspunsuri sa il aleaga.

| andreea8888 a răspuns:

Fara cineva, viata este mai putin frumoasa, dar cu cineva gresit, este un IAD!

Decat sa ai o persona gresita in preajma, mai bine lipsa, insa daca nu incerci sa cunosti oameni, asemenea!
Te pot consilia sa studiezi bine, ba chiar foarte bine, persoanele care te inconjoara, in orice maniera(nu doar in dragoste), obisnuieste-te sa intelegi omul din vorbe, gesturi si expresii, si sa le dai ''eticheta'' destul de rapid, in asa fel incat sa nu te atasezi de personaje ce tie iti pot face rau, iar cine nu iti prieste, elimina imediat, si adu-ti aminte ca doar calitatea conteaza, nu banii sau frumusetea!

Cel mai bine este sa ai rabdare cu altii cat si cu tine, sa inveti sa apreciezi si sa oferi ceea ce ti se ofera, sau mai mult, si nu avea pareri de rau cand esti dezamagita, pentru ca partea buna este aceea ca experienta de viata se capata din lucrurile negative, lucrurile care provoaca suferinta, si asta deoarece faptele rele revin frecvent in minte!
Daca nu ai un iubit, nici nu te grabi sa ti-l faci, ci sa-l cunosti bine inainte de a-i oferi oportunitatea sa te numeasca ''iubita'' si invers!
Ai grija de tine si pretuieste-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
E grea singurătatea de unul singur dar și mai grea este singurătatea în doi.
Trebuie să ai răbdare până găsești persoana potrivită, nu apare instantaneu.
Comunică cu cei din jur și așa poți da peste el.
Nu scrie nicăieri că de la prima întâlnire să te culci cu el. Cine cere din prima este un bădăran din simplu motiv că s-a crezut la strada de centură și acolo mai este și "taxă de plăcere".
Mult noroc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba stiu sa iubeasca o fata. Trebuie doar sa stii tu sa alegi. Cind cauti o prietenie, nu trebuie sa cauti perfectiunea, pentru ca nu o s-o gasesti, nu exista. Trebuie sa cauti sinceritatea. Nu te uita dupa cei care arata bine si sint smecheri in grupul lor, uita-te dupa cei sinceri. Daca ma asculti, nu o sa suferi si nu o sa mai fii in situatia sa acuzi baietii ca-si bat joc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai bine e sa ai incredere.......si vine si iubirea

| kikinoname a răspuns:

Gredema pe mine... e oribil sa fi singura.Eu acum sunt in perioada aceasta. Dar eu sunt si mai rau prietenii mei ma ignora sau unii sunt cu familia la mare si nici un telefon.parinti mei se ocupa de fratele meu deoarece e foarte mic. Sper sa nu ajungi in sitiuatia mea"criza".