| max_4494 a întrebat:

Cum credeti ca este mai bine:sa iubesti fara limite sau sa-ti limitezi iubirea?

11 răspunsuri:
| cucu :> a răspuns:

Grea intrebarehee hee
Pentru ca fiecare dintre variante are partea negativa si afirmativa
Cand iubesti fara limite poti sa suferi asa cum nu ai mai suferit niciodata dar sunt si cazuri fericite cand se merita sa risti.Pentru o dragoste frumoasa si nevinovata mergi pana in panzele albe.

Si cand iti limitezi iubirea toata viata o sa te gandesti "oare a fost bine ca am facut asa? daca riscam oare cum era? ma accepta asa?"
Mai bine risti decat sa traiesti cu un semne de intrebare.

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Ar fi ceva mai Romantic [fara limite]...Eu zic ca in orice relatie exista o limita...
Nu ma refer in privinta dragostei.
Ci a certurilor care provin din:
-inselat
-batjocora
si etc :*

| Cuuukii a răspuns:

Sa iubesti fara limite.dece ai limita-o? Dumnezeu ne-a facut din iubire si dragostea ne v-a perpetuaa(mari) speciaa in timpbig grin.
Daca o limitezi nu obtii nimic.

| nobody_9468 a răspuns:

Eu una o cam limitezstraight face.
Bine este sa iubesti la maxim, insa cu cap!
De obicei sunt mai rezervata cu sentimentele, insa cand ador un om, il ador si atat! Unii oameni nu-i poti refuza, poate ca si eu am sentimente pentru "unii", insa vreau sa cred ca nu! Asta ma face sa fiu tare, pentru unii oameni pun ratiune pe primul loc, pentru altii exista si infloresc sentimnete chiar daca nu vreau, pur si simplu asa se intalmplahappy.
Trebuie sa stii sa controlezi iubireawinking.

Bafta.

| rebeca a răspuns:

Sa o limitezi? De ce? Si care sunt acele limite? Le stie cineva? Astea sunt ca un fel de reguli pe care ni le impunem noi.Si daca iubesti cu adevarat de ce sa "joci" dupa anumite reguli sau sa ai asa numitele "limite". Daca totul e minunat, nimic din ce ne face fericiti nu trebuie limitat dar nici fortat.

| Karina_2903 a răspuns:

Nu conteaza. Daca e sa suferi tot suferi. nu conteza cat de mult iubesti. Iubirea=durere dupa ceva timp

Abh
| Abh a răspuns:

Sa iubesti persoana de langa tine dar sa continui sa te iubesti si pe tine insuti, niciodata nu trebuie sa renunti la respectul de sine. Ma gandesc aici la fetele care afirma:" Il iubesc nespus dar el se poarta urat cu mine."

| lavynika a răspuns:

Cred ca trebuie sa gasesti un echilibru in cele doua.Fiecare are dezavantajele ei.

| alina_7697 a răspuns:

Sa o limitezi pe o perioada de timp, pana cand vezi despre ce e vorba si daca intr-adevar va merge bine, si atunci poti sa ajungi la etapa fara limite, daca nu merita las-o balta, asa e mai bine! Degaba se zice ca iubirea n-are limite, adevarul este ca te impinge la niste extreme iar dupa un timp nu te mai recunosti, si unele persoane ajung la extreme nu tocmai placute, iar altele poate chiar ajung la un nivel destul de ridicat(casatorie, locuinta comuna etc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vorbesti despre control pentru sentimente incontrolabile.Frumos.

| Delia a răspuns:

Trebuie sa iubesti asa cum ti-ai dori sa fii iubit