Asta e iubirea care chiar tine, am probat-o eu si sunt casatorit de 12 ani si am 3 copii
Eu as prefera sa fie maturi ambii parteneri si sinceri unul cu altul asta e cel mai important nu virginitatea, observ o obsesie sexuala la tineret nu sexul e totul crede-ma conteaza iubirea, sexul o faci din placere dragostea din iubirea fata de cineva
Sunt intrutotul de acord cu tine, asta era doar o simpla curiozitate. Iubirea e mai presus de toate si ce-a care conteaza, in primul rand.
Si daca nu iti place scrii pe divort nesatisfacut/nesatisfacuta ?
Asta e iubirea care chiar tine, am probat-o eu si sunt casatorit de 12 ani si am 3 copii
Cel mai frumos e sa fie ambii virgini. Emotiile sunt mai intense, amandoi descopera lumea in acelasi timp, nu au un trecut in urma care sa le umbreasca fericirea, sau termene de comparatie, care mai mult iti creeaza frustrari (gen fostul o avea mai mare, arata mai bine sau fosta iubita avea sanii imensi, pe cand actuala ii are cat o nuca).
Fetele din Ziua de azi prefera ca Baietii sa nu fie pentru ca le e Frica sa o faca cu unu fara experienta.Eu consider ca e cam deplasata gandirea aceasta deoarece nimic nu e mai Minunat decat ambii sa fie Virgini.Asa experimenteaza, sunt mai Tandrii mai atenti si e ceva Unic -Prima oara.Eu stiu ca sunt fete care aprecieaza asta dar asta daca sunt si ele Virgine. Cred ca fiecare fata ar vrea sa aiba un Baiat care nu a mai facut-o cu una iar ele sa fie Primele -Sa fim realisti care nu ar dorii asta fie ca esti fata sau Baiat.
Frumos ar fi ca amandoi sa fie virgini, insa sa stie ce fac, adica sa fie documentati, etc. Asa vor fi si fideli unul altuia.
Daca el nu e virgin, el sigur nu va fi stresat, insa poate ca ea va fi pentru el ca oricare alta.
Nu stiu sigur, nu vreau sa jignesc, acesta este punctul meu de vedere in momentul de fata.
2 tineri virgini, care nu stiu nimic despre sex si au aceasta experienta impreuna.
Da. Asa cred ca ar trebui sa fie. Pentru ca apoi, nici unul nu ar putea sa rada de celalalt ca nu stie nimic despre sex.
Dar daca sunt cazuri cand el e virgin si ea nu, sau invers, nu cred ca este vreo problema.
Fata ar trebui sa fie insa, e greu in ziua de astazi sa gasesti poate la gradinita mai gasesti ca acum fetele de 11 ani se gandesc deja la masturbari, la sex.baiatul ar trebui sa aiba experienta bine nu sa fi stat cu 1000 de femei, ma refer ca ar fi bine asa pentru ca ar stii sa faca diferenta dintre una virgina si una c..va!
Macar fata ar trebui sa fie, pentru ca asa se excita mai tare dar baiatul nu ar trebui sa fie pentru ca sa nu existe riscul ca ea sa ramana insarcinata
Uitati ce,, frumos''vorbeste CREȘTINUL besleaganicolaecosmin in mesaje :,, te trimit la origini imediat imbecilule! calc pe smecheri de-astia ca tine!''
Salut! dupa parerea mea, baiatul nu ar trebui sa fie virgin. Da, ar fi minunat ca ambii sa fie dar nu stii ce se poate intampla dupa, fata poate ramana insarcinata sau cel mai probabil amandoi o sa fiti prea stresati. Cel mai bine e ca baiatul sa nu fie virgin, iar daca este un barbat adevarat te va face sa te simti bine si in siguranta
Shi_Punct_Tony_1943 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: