| Anonim8283773 a întrebat:

Cum credeți că i-as putea spune mamei că sunt însărcinată? Mi-e frica de reacția ei..am doar 17 ani abia împliniți, in acel moment m-a luat valul și am zis că nu se va întâmpla nimic

16 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Chiar daca nu e un lucru bun ceea ce s-a intamplat, nu ai ce face, doar sa le spui parintilor tai. Oricum pana la urma tot vor afla, asa ca e mai bine sa le spui de acum, sa te ajute si incurajeze in decizia de a pastra sau nu. Indiferent ce se intampla, parintii sunt parinti, se supara dar le trece. Daca crezi ca e mai usor, le poti scrie o scrisoare/mail ori pe whatsapp.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Aasdfghj):

Cum ar fi părinții să fie în camera alăturată și tu le dai mesaj pe WhatsApp,"Să știți dragi părinți că eu sunt însărcinată" rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Ce sfat bun așa ca de la fată la fată shame on you

| Aasdfghj a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Tu ce sfat ai dat? Ai venit sa tastezi niste pareri proprii despre mesajele puse aici. Fix 0. winking este libera sa accepte sfaturile si sa aleaga ce crede ca ar functiona mai bine.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Aasdfghj):

Sfatul meu e să nu mai mintă.Și dacă este adevărat să nu mai permită vreunui băiat să o pipăie, să nu se culce cu ei, dacă vrea să fie fericită cu adevărat, până acesta nu îi demonstrează că dorește să-i fie soție.Și ar mai fi un sfat pentru băieți, dacă nu pot să-și asume faptele, dacă nu sunt capabili să aibă grijă întâi de propria persoană, să-și țină puțulica în pantaloni să nu mai distrugă viața nimănui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ar trebuii sa îi spui mamei, ca o sa i ti creasca burta va vedea si se va enerva daca o minti, plus te va duce la ginecolog sau la ecografie si se va vedea ca esti gravida.

| Hammurabi a răspuns:

Acum 2 zile aveai 15 ani și voiai să-ți începi viața sexuală, iar acum ai 17 și ești gravidă? laughing

Ai grijă că ceea ce cobești aiurea s-ar putea să ți se întâmple. (bineînțeles, doar după ce îți vei începe viața sexuală) laughing

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Hammurabi):

În sfârșit unul cu minte care se documentează, nu lasă să îl ia gura pe dinainte, deși la asemenea întrebări cel mai bine ar fi să nu le răspundem, ci pur și simplu să le ignorăm.

| anonimuIl a răspuns:

Trebuie să îi spui mamei cât mai curând.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prostia ta ar trebui sa îți fie frica nu de maica-ta, căci prostia nu te va părăsi prea curând. Dar un user a zis că acum 2 zile aveai 15 așa că e clar că ești o tentativa de troll low cost

| Willis a răspuns:

O întrebi dacă s-ar supăra tare, dacă îi spui o veste proastă pentru moment.
Apoi trebuie să și alegi varianta care să îi treacă supărarea...

| user0010 a răspuns:

Ce vă trebuie futăi la vârsta asta? Eu chiar nu înțeleg. Să-mi bag pl în ea de treabă. Tot voi vă plângeți, da cine "***" vă pune să vă fâlfâiți, după aia vă smiorcăiți că vai nu știu ce.

| OmBanal33 a răspuns:

Pai ii spui, nu o sa te inteleaga, dar trebuie sa ai un pic de rabdare.
O sa ii spui ca faci avort, si o sa te inteleaga.
Cam ar trebui sa faci avort...

| DARLINGx a răspuns:

Mai bine i-ai spune,

| Bogdanel27 a răspuns:

Hei,mama ta te va ajuta comunică cu ea cat nu e prea târziu, luați amândouă decizia corectă și aveți grijă. Dacă vei spune mai târziu nu o să mai poți face nimic și nici nu e bine pentru cei din familia ta când va afla ce ai făcut, așa dacă ai să comunici cu mama ta vei fi bine

| Oanaoni a răspuns:

Dacă nu te ajută mama, nu te ajută nimeni. Sa știi ca mamele simt, poate o sa vadă ca tu nu ești bine și te v.a lua la întrebări. Asta e, îți asumi, te va ajuta!

| atonie a răspuns:

Nu ii spui, ai baut prea multa bere si ai facut burta!