Pai poate sa-i dea like la poza de profil
Beau amandoi oleaca de suc de struguri
Cand este pe stop il duce la curve
Isi deschid o trupu de oboi
FUNDA?
) Ase` p`taraneste "oleaca"(cum zice, nu dau nume,-nokautone) nu strica sa stii! :X! Funda :X logic !
Prin multe moduri. Glume, gesturi, zâmbete. Dar dacă crezi că o fată poate satisface un băiat fără sex, adică fără sex deloc înseamnă că ești virgină, numai virginele gândesc așa. Sex-ul este unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație.
Ii faci de mancare si ii potolesti foamea. Iar atunci candvrea sa fie satisfacut, il lasi sa iasa cu alta.
Wtf de ce ai face asta? ca să te lase baltă după? )))))))
Pai, daca nu stie cum sa-l satisfaca...o sa fie satisfacut si binedispus.
Nu-i frumos sa-l lasi pe baiat cu ******* umflate.
Nu las pe nimeni cu nimic si e viata mea.I do what the *** I want.
Depinde : )
Sunt unii care preferă să le citești din Scriptură, sunt alții care preferă iubirea platonică, sunt unii care care preferă abstinența și așa mai departe.
Nu știu exact despre ce fel de băiat vorbești, dar după cum ai pus problema, în mod sigur pe ăla n-ai să-l satisfaci recitându-i poezii sau capitole din Biblie.
Mai în glumă sau mai în serios... răspunsul ar fi: compensând.
Sunt unele femei extrem de proaste, dar care arată ca niște zeițe scoase din țiplă în 2014. Ele compensează prin frumusețe, nu prin inteligență. Sunt altele care sunt într-un așa hal de cumplite la înfățișare încât ai impresia că vei avea un coșmar, însă mustesc de deșteptăciune și prin asta compensează. Sunt altele care nu știu să gătească sau să spele vasele, dar sunt superbe și deștepte și sunt altele care știu să gătească și să spele, dar sunt dezgustătoare și slabe intelectual.
Pentru ce i-ai satisface doleanțele? Ca să te aprecieze, să te iubească, să te idolatrizeze, să moară fără tine, să se laude cu tine, să ce? E aiurea să te lași pe ultimul loc și să te apuci de satisfăcut în stânga și dreapta, doar-doar i-ai mulțumi pe toți.
Eu zic s-o lași mai moale cu satisfăcutul, că ai să te saturi de făcut asta când ai să te măriți și-ai să încremenești interior la gândul că te va lăsa pentru alta mai bună, mai deșteaptă, cu mai multe vase spălate, mai frumoasă, mai devreme acasă, mai plină de bani, mai educată și așa mai departe.
Repet, nu are legatura cu mine !
Nu contează aboslut deloc. Realitatea tot aia rămâne, pentru întrebarea postată.
Da asa e! Mersi de raspuns
Cu plăcere : )
Stiu ca nu are legatura ti-am citit toate intrebarile) intrebarea mea este ce sa ii satisfaci? ce fel de pofta? ca nu inteleg
anonim_4396 întreabă: