| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Cum credeti ca sta Romania la capitolul sex sau libertatea de exprimare? Ma refer fata de America, la noi credeti ca este inca un subiect tabu? adica nediscutat asa cum trebuie?, ca de exemplu daca doresti o aventura de o noapte sau o relatie serioasa cu cineva, nu poti merge pur si simplu sa pescuiesti pe cineva din cinematograf de exemplu, pentru ca fata de America fetele de la noi sunt inca non-receptive sa zic asa fata de America unde totul e posibil. Ce credeti?

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pai daca te duci si o soliciti doar pentru o noapte, si daca nu e prostituata, e ca si cum o devalorizezi, si o reduci la statutul de obiect sexual de care ai nevoie doar ca sa te descarci si sa te simti bine!
Ni fi asa de sigur ca in Am poti sa te duci la o fata obisnuita si sa-i zici c-o vrei doar o data! s-ar putea sa te alegi cu o palma, in cel mai bun caz!
In rest, fiecare discuta mai deschis sau mai ferit, in functie de educatie, experienta si conjunctura! Tabu, sexul la noi nu mai e demult! Vezi cazurile multiple de mame minore!

| EstiFericitaSauTrista explică:

Eu ma refeream la tipi aia deprimati ca nu stiu vraji o fata cu toate ca nu le lipseste nimic in afara de asta.Alternative.

| EstiFericitaSauTrista explică:

Io nu as vreao doar o data! As vrea o relatie.

| anotherhumanbeing a răspuns:

Dupa parerea mea, faza cu sex-tabu e o prostie daca ne referim doar la ceea ce se intampla. Adica ce e sexul-mod de reproducere, nu?! De ce sa fie tabu? Tabu sunt noile prostii bagate pe gat tuturor, acele " jocuri erotice", bla bla bla. Adica asta e tabu.Si fetele din Romania sunt mult mai receptive. Faza e ca asta vezi prin filme: un tip deprimat ca n-are iubita, se duce in locul x, si vai! dimineata urmatoare e in patul unei fete.Si de ca sa nu fie discutat? Adica da, nu sa discuti la fiecare minut de el. Dar adolescentii de azi au atata avant pe sex, si e prea devreme, asa ca macar daca se discuta intr-un mod educativ, e bine pentru adolescenti sa-si faca o idee mai buna despre asta, si hotararea lor sa aiba putina ratiune.

Întrebări similare