Lasand la o parte toata faza cu incestul, am cunoscut o situatie asemanatoare. Ideile sunt:
- Vezi ce faci ca daca era o prietena si nu iesea asta e, dar vara-ta e vara-ta pe viata.
- Daca va vedeti foarte des si ea te vede doar ca pe un var si un prieten ai sanse foarte foarte mici sa isi poata schimba parerea. In schimb, daca va vedeti rar problema e mult mai mica.
- Din ce cunosc eu, ei doar s-au sarutat, faza cu sexul, chiar daca e cu vara-ta ca sa "experimentati" o lasi pentru mai tarziu.
Raspunsul la intrebarea ta e: mai intai incepeti sa deveniti apropiati; sa te vada ca persoana in care are cea mai mare incredere, pentru ca daca se intampla asta, vei fi si cea mai potrivita persoana (dpdv al ei) pentru "experimente" - ce ai tu in cap. Dupa asta, poti sa ii zici tu ca nu stii sa saruti si vrei sa te invete. Si abia in ziua urmatoare iti ceri scuze ca de fapt doar vroiai sa o saruti pentru ca iti place foarte foarte mult de ea si nu stii cum sa ti-o scoti din cap si ca o intelegi daca nu poate sa te ierte, dar ca ai facut-o doar pentru ca o iubesti.
La faza asta ar trebui sa cada in cateva zile, sau daca nu, atunci stii ca n-a fost sa fie. E nevoie de o chestie din asta ca sa te vada si din alte perspective, nu doar ca var. Si replica e bunicica mi-a venit pe moment.
Ori ai incercat sa faci o gluma, dar e o gluma proasta, ori esti pur si simplu prost. Nu te duce capul.
Salut,frate cred ca mai bine stai pe curu tau pentru ca e verisoara ta normal nu e bine dar daca o iubesti mult si esti nebun dupa ea spune-i ce simti si rezolvati problema dar iti zic grija ce faci e totusi neam cu tine:-P bafta
Baiete las-o si agata lata sa faci cu ea una cu sani mari ca verisoarta si faci cu ea o sa vezi cum iti trece amorezeala de verisoarta
funda
Teooooooo întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: