Atunci cand ti-a spus cat de repede se excita cand si-o trage cu un tip, tu de ce nu i-ai zis "nu te cred, vreau sa-mi demonstrezi!"? Avand in vedere faptul ca o femeie inteligenta nu-ti vorbeste niciodata despre fostii parteneri sexuali (daca e interesata sa fie cu tine), macar asa ai fi reusit sa-ti rezolvi dilema...ori e laie ori balaie, ori e friend zone ori iti pica la asternut si-ti demonstreaza. Oricum, nu te vad avand o relatie cu ea, ci eventual doar sex. Cel putin eu nu as putea sa accept o relatie cu o femeie care mi-a povestit cum si-o trage cu altii.
Unele persoane se joaca cu sentimentele noastre. Fie pentru ca le e frica sa ne piarda definitiv, dar nici nu vor acel ceva pe care ni-l dorim si noi, fie pentru ca pur si simplu nu le pasa decat de propria persoana, iar noi, ca fraierii ne stoarcem creirii incercand sa intelegem ce e in mintea lor.
Iti propun sa faci un simplu exercitiu: cand mai vine la tine, sa ti-o inchipui asa cum te vede ea pe tine. Fii si tu amuzant, chiar cu aluzii sexuale asa cum face ea ( nu neaparat ca pentru ea sa fie aluziile, ci ceva general, chiar daca e chiar minciuna ), fii deschis la ce discuta ea si ofera-i sfaturi, ai grija sa nu fi gelos si incearca sa detasezi, sa o vezi ca o prietena, doar zici ca vrei sa inchei.
Incearca sa intelegi ca uneori e bine sa nu ai asteptari si daca persoana doar atat vrea, atat sa primeasca! Daca nu intelegi cat vrea sa primeasca, fi doar deschis, dar incearca sa transmiti indirect ca nu poti garanta nici tu ceva atat timp cat lucrurile nu sunt concrete.
Daca nu iti convine jocul ei si nu vrei sa profiti de situatie pentru ceva " fara beneficii" pentru ca tu vrei ceva concret, stabil, atunci poate ca trebuie sa-i spui purul adevar: ce te deranjeaza, ce ai fi vrut si ce, din pacate nu o sa mai fie niciodata, nici ca prieteni, pentru ca te face sa suferi.
Ai devenit cățelușul ei, este clar ca te folosește pe post de cârpă, e timpul sa te despărți și sa străbați alte cearșafurile
Ceva mai mult adica fwb sau o relatie? Nu, nu ar fi copilaresc, deci intreab-o.Dar daca tu nu esti interesat, cel mai ok ar fi sa va vedeti fiecare de drum.
Daca ii place sa iasa cu tine, atunci inseamna ca e mai mult decat crezi tu.
Daca mai iti vorbeste si de tras si excitari ce vrei sa te traga aia de scula, sa te bage aia in pat?
Fata iti arata ca e disponibila, tu vad esti ala dezinterasatu, nu ea. Faptul ca ti-a spus ca si-o trage cu unu altul, ori ce face, aia arata ca e cam slabuta, dar asta e, conteaza sa fie buna de maciuca
Asa ca urmareste daca nu cumva te place si ca barbat, ori daca vrei sa o intrebi asa sec, intreab-o si macar stii clar cum sta treaba.
De ea nu te place ca barbat, nu-i curioasa sa se excite rapid si cu tien saluto din mers.Prietenie intre o femeie si un barbat nu exista, la un mom dat, unu din ei, va vrea mai mult.
Asa cum e cazul tau, dar poate cine stie, fata vrea, doar ca tu nu ai receptionat bine mesajele ei.
Salut! Când o fată te bagă în friend zone înseamnă că nu rezonați și atât. Lucurile ar trebui să se încheie aici.
Ar trebui, dar vezi tu:
Greseala a fost la mine, cand am intrebat-o acum 1 an daca este atrasa de mine, zisese ca e o mica diferenta de varsta, si apoi n-am mai vorbit cu ea.
Apoi ea insista intr-una sa iesim afara, si fiindca nu prea refuz oamenii, am continuat sa iesim pana m-a bagat in friendzone, imi face cinste uneori, dar doar atat doreste, nivel de amicitie.
Ori ii spui ce simți pentru ea cu riscul sa pierzi ceva ce oricum nu ai și vezi unde ajungeți ori cum scrii tu mai sus. Vad ca omiți chiar cea mai buna soluție pe care o ai crezand ca e ceva copilăresc. Nu e. E chiar cel mai matur lucru pe care ii poți face cu excepția situației în care te hotarasti sa fii barbat si sa o cucerești. Asta când o sa inveti sa nu te mai porti ca un puiuț ce are nevoie de mama. Înțelegi? Complimente din partea ta, atenții, ii plătești tu consumația, ii areti ca ești bărbatul. Și poate te va dori. Pana atunci ești asa ca sa treacă timpul. Nu o sa te lase nici să lingi după altul. Ai văzut vreodată o catea urmărită de cinci masculi? Un dulău și patru beliți vai și amar de ei. Unu baga și ceilalți ling. Ai văzut vreodată când încearcă pricăjitii sa o bage. Se întoarce cățeaua și ii mârâie. Nu-i lasa. Dulăul știe și ii tine de fraieri ca sa-i intimideze alții din zona. Asa te tine și ea, ca sa nu se dea la ea toți fraierii când iese în oraș te cheama pe tine. Atunci nu se dau la ea decât cei care pe tine te joaca cum vor ei dacă e cazul, dar care pentru ea sunt adevărați. Ai vazut vreodata pe unu care ii fura prietena la altul zambind si fiind foarte prietenos, aparent, cu el si bietul nici nu isi da seama ce se intampla pana cand pleaca amandoi impreuna si el ramane singur? Ei despre asta e.
Iar voua, celor lenesi, mai faceți și voi sport dacă vreți sa fiți bărbați. Faceți mișcare, lasati calculatorul și telefonul, filmele și fanteziile. Insa sportul nu este totul. A fi barbat inseamna sa stii ce vrei si sa dai totul sa obtii rezultatul dorit in activitatea pe care o faci. Atunci apare succesul si odata cu succesul apar si domnisoarele care dau tarcoale.
Am citit cu drag, mi-a placut ce ai spus, pana la ultimu paragraf - ''Hai pa lesinatilor''
Sunt un pic dezamagit, oricum desteptule, eu fac sport de 10 ani, arat oke si am un stil al vestimentatiei care e apreciat de femei.
Multumesc. eu dau raspunsuri si pentru ceilalti care citesc aceste conversatii si m-a cam luat valul putin. nu iti era adresata in mod specific, era pentru toti care citesc si se incadreaza in aceasta categorie. imi merit critica, recunosc dar ma bucur daca am reusit sa iti transmit ceva folositor.
Stai linistit, e oke scuzele sunt acceptate.
Profită și făi pe plac. Intră în jocul ei și vezi până unde este dispusă să meargă!
Fetele astea... Atenție, atentie și iar atenție. O încântă și liniștește gândul ca te-a băgat în friend-zone și dorește să te țină în zona asta cât mai mult pentru a-și satisface nevoia de a fi centrul atenției cuiva. Suporți prea multe figuri iar asta denotă neîncredere în sine și umilință. Ei îi este comodă poziția în care este pusă, te are când vrea și la ce oră vrea pentru că e posibil ca tu sa fii singurul care o asculta. În cazul în care nu vrei să închei legătura cu ea, încearcă să fii mai tupeist, vorbește și tu de alte fete, și nu îi mai acorda tratament special, vei vedea cum vei ieși din friend- zone și te va lua în serios. Seară faină.