Draga mea acesti 2 ani si-au spus cuvintu, adica ca te iubeste si il iubesti...pot sa te asigur ca dragostea va creste atit timp cit vreti sa fiti impreuna...eu am o relatie la distanta de 2 ani si cred ca anume distanta ne uneste mai mult.
P.S este extraordinar sentimentul cind il revezi.
Vacanta placut si iubire frumoasa!
"diferenta de varsta este el are 27 eu am 15" nu sti sa faci o diferenta dar sti tu ce e iubirea! )...vai de mine; unde l-ai gasit pe asta de 27? Esti prima lui prietena? Cand iesiti la intalnire iti cumpara bobo? Asta sigur e o intrebare pusa la panarama!
Acum diferenta de ani nu o vezi pentru ca "esti in al noule cer".Sa spunem ca veti supravietui si ajungeti la un compromis pe lunga durata care se cheama casatorie...ce vei fc cu "tataia " dupa tine. Daca in Italia sunt parintii tai, nu ar fi mai indicat sa vb cu ei de "relatia " asta? Asta nu a mai vazut femeie pana la tine? Se vede ca nu are cine te stapani fetita si sa ii fc. cineva o reclamatie la politie pentru.pedofilie.Vezi poate in Italia gasesti unul de anii tai! sfat.cand vei ajunge de anii lui,vrei sa mai mergi la distractii ca esti tanara, in schimb el vrea sa se duca la culcare ca il dor oasele de batranete si relatia va fi un dezastru (cunosc cazuri, diferenta de 10 si 11 ani care au ajuns la divort cu copii mari dupa ei)asa ca las-o moarta si vezi-ti de scoala!
Daca te iubeste fi sigura ca nu va scadea... daca exita iubire adevarata va spurvietii la mii de km distanta.nu conteaza varsta... daca exista iubire si incredere totul se va termina cu un happy and.
Mai copila... daca el are 27 de ani cum zici tu...atunci e posibil sa scada pentru ca esti prea mik pentru el sau pot ramane aceleasi sentimente.asta depinde doar de voi